Ασημακοπούλου: Δεν ήταν αθώα η δήλωση Δραγασάκη για το θέμα της διαχείρισης των κόκκινων δανείων

Ασημακοπούλου: Δεν ήταν αθώα η δήλωση Δραγασάκη για το θέμα της διαχείρισης των κόκκινων δανείων
Η ΝΔ είχε μια ξεκάθαρη πρόταση και την έχει καταθέσει για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν τα κόκκινα δάνεια είπε η κα.Ασημακοπούλου
Την θέση πως δεν ήταν αθώα η δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκη για το θέμα της διαχείρισης των κόκκινων δανείων διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
«Το θέμα της διαχείρισης των κόκκινων δανείων για το οποίο προϊδέασε με τη δήλωση του ο κ. Δραγασάκης, που εγώ δεν νομίζω ότι ήταν αθώα, δεν νομίζω δηλαδή ότι ξέφυγε μία κουβέντα παραπάνω, νομίζω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει αντιμετωπίσει όπως πρέπει το θέμα των κόκκινων δανείων μέχρι στιγμής.
Και τώρα έχει έρθει ένα κομβικό σημείο για να παρθεί μία γενναία απόφαση.
Για να μην λένε ότι είμαι απαισιόδοξη ή ότι καταστροφολογώ, γιατί αυτή είναι η συνηθισμένη κατηγορία που εισπράττουμε, η ΝΔ είχε μία ξεκάθαρη πρόταση, την πρόταση δεύτερη ευκαιρία για τα κόκκινα δάνεια και έχει σκέψεις για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν τα κόκκινα δάνεια και πρέπει να αντιμετωπιστούν για να μπορέσει η χώρα να πάει στην επόμενη μέρα.
Οπότε σε επίπεδο γόνιμου διαλόγου εμείς είμαστε πάντοτε στο τραπέζι, αλλά η ευθύνη είναι της κυβέρνησης 3,5 χρόνια τώρα να λύσει αυτό το θέμα» υποστήριξε μιλώντας στο Real Fm η κα.Ασημακοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στο θέμα της ΕΡΤ και στην απόφαση της ΝΔ να άρει το εμπάργκο.
«Κρατάω μικρό καλάθι, ότι η ΕΡΤ ξαφνικά θα γίνει μία δημόσια τηλεόραση επιπέδου που αξίζει στην χώρα μας και ότι θα είναι απολύτως αντικειμενική.
Η ΕΡΤ φτιάχνει όταν σταματάει κανείς να επιβάλει την κυβερνητική γραμμή, όπως φτιάχνει η οποιαδήποτε επιχείρηση ενημέρωσης.
Την αφήνεις να δουλέψει όπως πρέπει» είπε η κα.Ασημακοπούλου.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS