Αυγενάκης: Μπορεί ο Τσίπρας να κυκλοφορήσει στη βόρεια Ελλάδα; - Ταυτισμένο το όνομα του με το ψέμα

Αυγενάκης: Μπορεί ο Τσίπρας να κυκλοφορήσει στη βόρεια Ελλάδα; - Ταυτισμένο το όνομα του με το ψέμα
Να αλλάξει το συντομότερο δυνατό σελίδα η χώρα μας υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ
Την θέση πως το όνομα του Αλέξη Τσίπρα είναι ταυτισμένο με το ψέμα και την αναξιοπιστία διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ Αυγενάκης.
«Σε όλη την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινείται με άνεση και αυτό γιατί το βλέμμα του είναι καθαρό και συναντά επίσης καθαρά βλέμματα πολιτών, οι οποίοι τον εμπιστεύονται.
Επαγγελματίες, αγρότες, νέα παιδιά, ζητούν από τον Κ. Μητσοτάκη να αλλάξει το συντομότερο δυνατόν σελίδα η χώρα μας.
Μπορεί ο κ. Τσίπρας να κυκλοφορήσει στην Βόρεια Ελλάδα;
Τολμά να κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια, και να υπερασπιστεί την Συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς την συνοδεία εκατοντάδων αστυνομικών και κλούβες των ΜΑΤ;» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Αυγενάκης.
«Ο κ. Τσίπρας δεν ήταν ο λαοπρόβλητος ηγέτης, βγαλμένος μέσα από την κοινωνία που με περισσή άνεση μπορούσε να πει το οτιδήποτε, να συναντήσει τον οποιοδήποτε, να τάξει στον οποιοδήποτε;
Πλέον το όνομά του είναι ταυτισμένο με το ψέμα και την αναξιοπιστία» υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της ΝΔ όταν αυτή αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
«Μείωση του ΕΝΦΙΑ εντός των πρώτων δύο ετών, μείωση της φορολογίας οριζόντια στις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, από το 28% στο 20%, καθώς και στο φόρο της εστίασης, όπως άλλωστε το είχαμε κάνει, από το 24% στο 13% και δεσμεύσεις σε θέματα ασφάλειας, κοινωνικής πολιτικής, και προπαντός σε θέματα Παιδείας, που αποτελεί την βάση αξίων και "όπλο" για το μέλλον.
Η ΝΔ δεσμεύεται για ένα πρότυπο σχολείο σε κάθε νομό της χώρας» υποστήριξε ο κ.Αυγενάκης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS