Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Donald Trump διαβεβαιώνει πως… δεν "λουφάρει"

Ο Donald Trump διαβεβαιώνει πως… δεν
Ο Donald Trump διαβεβαιώνει πως εργάζεται σκληρά 
Ο Donald Trump απάντησε στους ισχυρισμούς, σύμφωνα με τους οποίους περνάει τον περισσότερο χρόνο εργασίας του χαλαρώνοντας, ενώ την ίδια ώρα ο Λευκός Οίκος συνεχίζει την έρευνά του για να εντοπίσει την πηγή της ενοχλητικής αυτής διαρροής για το πρόγραμμα του προέδρου.
Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα αυτά, τα οποία δόθηκαν το Σαββατοκύριακο στη δημοσιότητα από το Axios, οι πέντε πρώτες ώρες της ημέρας του Αμερικανού Προέδρου τοποθετούνται εν γένει υπό την ένδειξη "executive time", μια αόριστη διατύπωση που αφήνει περιθώριο σε πολλές ερμηνείες.
Ο πρόεδρος αντέδρασε λέγοντας ότι ο ελεύθερος αυτός χρόνος θα πρέπει να γίνεται αντιληπτός ως μια "θετική κι όχι αρνητική ένδειξη".
"Όταν χρησιμοποιείται η διατύπωση Executive Time, εν γένει δουλεύω, δεν χαλαρώνω.
Στην πραγματικότητα ίσως να εργάζομαι περισσότερο από σχεδόν οποιονδήποτε πρώην πρόεδρο.
Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβα καθήκοντα προέδρου, η χώρα μας ήταν ένα χάλι", έγραψε στο Twitter ο Donald Trump.
"Μια εξαντλημένη άμυνα, ατελείωτοι πόλεμοι, ένας ενδεχόμενος πόλεμος με τη Βόρεια Κορέα, (...) σημαντικοί φόροι και πάρα πολλά προβλήματα ρυθμίσεων, συνόρων, μετανάστευσης, συστήματος υγείας και πολλά άλλα", πρόσθεσε.
"Δεν είχα άλλη επιλογή από το να δουλεύω πάρα πολύ!", σημείωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος εργάζεται σπάνια πριν από τις 11:00, σύμφωνα με ένα ενδεικτικό πρόγραμμά του που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο Τύπου του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης