Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο

Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο
Από την επίθεση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές
Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της στον Ασπρόπυργο, εξέδωσε η Χρυσή Αυγή, καταγγέλοντας ότι υπεύθυνοι είναι οι «γνωστοί άγνωστοι».
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος: «Εμπρηστική τρομοκρατική επίθεση πραγματοποίησαν τα ξημερώματα οι «γνωστοί άγνωστοι» του κόκκινου παρακράτους στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα και από ό,τι όλα δείχνουν οι παρακρατικοί ανέβηκαν με… σκάλα στον 1ο όροφο του κτηρίου και τοποθέτησαν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς μέσα στον χώρο, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν υλικές ζημιές.
Το γεγονός ότι οι παρακρατικοί τοποθέτησαν σκάλα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, όπως η Νέα Εθνική Οδός, δεν χρειάζεται ερμηνεία, είναι προφανές.

Ούτε φυσικά χρειάζεται ερμηνεία η «σύμπτωση» ότι αυτή η τρομοκρατική επίθεση έλαβε χώρα την ίδια ώρα που σύσσωμο το καθεστώς που πίνει το αίμα των Ελλήνων δηλώνει έντρομο από την άνοδο της Χρυσής Αυγής, γιατί πολύ απλά δεν είναι σύμπτωση.
Νομίζουν οι καθεστωτικοί ότι θα τρομοκρατήσουν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες με τέτοιες μεθόδους.
Ξεχνούν, όμως, ότι η Χρυσή Αυγή έχει δεχθεί εκατοντάδες τρομοκρατικές επιθέσεις και δεν πτοείται.
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Υ.Γ. Να θυμίσουμε ότι τον Ιούνιο του 2017, παρακρατικοί πραγματοποίησαν επίθεση στα ίδια γραφεία, τραυματίζοντας Συναγωνιστές μας, μια επίθεση για την οποία είχε προειδοποιήσει τις αρχές η Χρυσή Αυγή, αλλά τελικώς δεν ελήφθη κανένα μέτρο προστασίας των γραφείων.
Υ.Γ.2: Για να δούμε… Θα καταδικάσει κανένα κόμμα αυτή την βόμβα ή υπάρχουν «καλές» και «κακές» βόμβες;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης