Τελευταία Νέα
Διεθνή

Corbyn: Η May καθυστερεί την ψηφοφορία για τη συμφωνία του Brexit για να εκβιάσει τους βουλευτές

Corbyn: Η May καθυστερεί την ψηφοφορία για τη συμφωνία του Brexit για να εκβιάσει τους βουλευτές
Η May επιστρέφει κάθε φορά στο κοινοβούλιο με νέες δικαιολογίες και καθυστερήσεις, ώστε στο τέλος να εκβιάσει τους βουλευτές, δήλωσε ο ηγέτης των Εργατικών, Jeremy Corbyn
Για καθυστέρηση της ψηφοφορίας επί της συμφωνίας αποχώρησης, κατηγόρησε σήμερα (12/2/2019) τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Theresa May, ο ηγέτης των Εργατικών, Jeremy Corbyn, τονίζοντας ότι επιστρέφει κάθε φορά στο κοινοβούλιο με νέες δικαιολογίες και καθυστερήσεις, ώστε στο τέλος να εκβιάσει τους βουλευτές να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας της.
Σε ό,τι αφορά την πρότασή του για συνεργασία με την κυβέρνηση στο θέμα του Brexit, είπε ότι μετά την απάντηση που έλαβε στην επιστολή του, είναι περισσότερο πεπεισμένος ότι η πρωθυπουργός προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για μία διακομματική λύση.
Ζήτησε επίσης από την πρωθυπουργό να επιβεβαιώσει εάν αληθεύουν οι εκτιμήσεις της επικεφαλής για τις κυβερνητικές υποθέσεις στο κοινοβούλιο ότι η κρίσιμη ψηφοφορία ίσως να γίνει ακόμη και μετά τις 21 Μαρτίου.
Ο επικεφαλής των Εργατικών τόνισε ακόμη ότι η παραμονή σε τελωνειακή ένωση με την ΕΕ είναι σημαντική και ότι οι επιχειρήσεις και οι εργατικές ενώσεις συμφωνούν με αυτή τη λύση.
Αντίθετα, υποστήριξε, η συμφωνία της May υψώνει εμπόδια και δεν προσφέρει τα ίδια οφέλη με μία τελωνειακή ένωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης