Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλγαράκης: Στρατηγική κίνηση με την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων - Έμμεσο στήριγμα για Μπακογιάννη

Βουλγαράκης: Στρατηγική κίνηση με την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων - Έμμεσο στήριγμα για Μπακογιάννη
Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Βουλγαράκης αποφάσισε να αποκτήσει ξανά ενεργό ρόλο στην πολιτική
Αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης θα διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη.
Μάλιστα, τις πληροφορίες αναμεταδίδει και ο ίδιος ο κ. Βουλγαράκης, ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, το σχετικό δημοσίευμα.
Παρά την αρχική αίσθηση ότι η υποψηφιότητα του κ. Βουλγαράκη αποτελεί ένδειξη ευθείας «κόντρας» με τον Κώστα Μπακογιάννη, τον οποίο έχει προτείνει επισήμως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Από τη μία πλευρά ο κ. Βουλγαράκης ουσιαστικά με αυτήν την υποψηφιότητα -εάν τελικώς επιβεβαιωθεί- επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής και από την άλλη μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης για ψηφοφοφόρους οι οποίοι ανήκουν στον χώρο της Δεξιάς αλλά δεν θα ψήφιζαν τον κ. Μπακογιάννη.
Όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές, ο κ. Βουλγαράκης και οι σύμβουλοι που θα εκλεγούν με τον δικό του συνδυασμό, στην ουσία θα είναι απόλυτοι συμπαραστάστες του κ. Μπακογιάννη, ο οποίος θεωρείται σχεδόν βέβαιος νικητής των δημοτικών εκλογών.
Επιπρόσθετα στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών της Αθήνας, είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο κ. Βουλγαράκης θα στηρίξει τον κ. Μπακογιάννη, «προσφέροντάς» του ψηφους, οι οποίες πιθανώς να θεωρούνταν χαμένες.



Για περίπου 20 έτη, ο κ. Βουλγαράκης εκλεγόταν στην Α' Αθηνών με το κόμμα της ΝΔ.
Τώρα φαίνεται ότι αποφάσισε να αναμειχθεί ξανά ενεργά με την πολιτική, σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης, ως ανεξάρτητος υποψήφιος.
Σημειώνεται ότι σε πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις τους, τόσο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος όσο και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρθηκαν με θετικά λόγια στην επιστροφή του Γιώργου Βουλγαράκη στην ενεργό πολιτική δράση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης