Αμετανόητος Πολάκης - Ασκεί έφεση στην απόφαση που τον έκρινε ένοχο για εξύβριση του εκλιπόντος πλέον Βασίλη Μπεσκένη

Αμετανόητος Πολάκης - Ασκεί έφεση στην απόφαση που τον έκρινε ένοχο για εξύβριση του εκλιπόντος πλέον Βασίλη Μπεσκένη
Αμετανόητος Πολάκης - Ασκεί έφεση στην απόφαση που τον έκρινε ένοχο για  εξύβριση του εκλιπόντος  Βασίλη Μπεσκένη
Με προσφυγή στο Εφετείο απαντά ο Π. Πολάκης στην υπόθεση της καταδίκης του για εξύβριση σε βάρος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, τον οποίο κατηγορούσε δημοσίως για δήθεν πρόσληψή του στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Συγκεκριμένα, ο Π. Πολάκης αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στο δια ταύτα της σε βάρος του καταδίκης και υποστηρίζοντας πως δεν ασχολήθηκε «επισταμένα» με την αγωγή λόγω του θανάτου του Βασίλη Μπεσκένη δηλώνει «Μη βιάζεστε» αφήνοντας να εννοηθεί πως στο εφετείο η απόφαση θα είναι διαφορετική.
Επιτιθέμενος και πάλι στα ΜΜΕ υποστηρίζοντας πως «οργίασαν» σχετικά με την καταδίκη του και τη «μετά θάνατον δικαίωση του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη» δεν ζητά συγνώμη παρότι αποδεδειγμένα ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος δεν ειχε σχέση εργασίας με το ΚΕΕΛΠΝΟ.
 
Η μετά θάνατον δικαίωση με τη δικαστική απόφαση

Μετά θάνατον δικαίωσε τον Βασίλη Μπεσκένη το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, που έκρινε ένοχο για εξύβριση τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
Μάλιστα, του επέβαλε και χρηματική αποζημίωση στην οικογένεια του αποβιώσαντα δημοσιογράφου.
Ο κ. Πολάκης είχε κατηγορήσει τον Βασίλη Μπεσκένη ότι δήθεν διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν αποχωρούσε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας όπου εργαζόταν επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη.
Η υπόθεση αφορούσε τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη στη Βουλή στις 6.3.2017.
Τότε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε ισχυριστεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε στείλει μέσω διευθυντή του στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με 25 άτομα που διορίστηκαν στον Οργανισμό μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης. Μετά την σχετική έρευνα αυτή αποδείχθηκε επίσης ότι ο Βασίλης Μπεσκένης δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS