Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποκαλύψεις Κρεμαστινού για τον Ανδρέα Παπανδρέου: Η ΚΥΠ του πρότεινε να «τελειώσουν» τον Κουρή

Αποκαλύψεις Κρεμαστινού για τον Ανδρέα Παπανδρέου: Η ΚΥΠ του πρότεινε να «τελειώσουν» τον Κουρή
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός αποκαλύπτει μια σύσκεψη που διεξήχθη υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου την περίοδο που η Αυριανή δημοσίευε προσωπικές φωτογραφίες της Δήμητρας Παπανδρέου
Σε αποκαλύψεις σχετικά με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη διακυβέρνηση του προχώρησε ο Δημήτρης Κρεμαστινός, τότε υπουργός της κυβέρνησης αλλά και προσωπικός του γιατρός.
Μιλώντας στο κανάλι της Βουλής για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέου Παπανδρέου, ο κ. Κρεμαστινός περιέγραψε μια σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περίοδο που η Αυριανή του Γιώργου Κουρή δημοσίευε προσωπικές φωτογραφίες της Δήμητρης Παπανδρέου.
Στη σύσκεψη υπό τον Παπανδρέου, συμμετείχαν -εκτός από τον κ. Κρεμαστινό- και στελέχη των μυστικών υπηρεσιών εκ των οποίων ένα του είπε: «Άκουσε να δεις, Πρόεδρε, μην συζητάμε πολλή ώρα. Θα κάνεις ό,τι κάνει ένας χωριάτης που θα του πάρουν τις φωτογραφίες της γυναίκας του στο καφενείο του χωριού του».
«Τι θα κάνει ο χωριάτnς;» τον ρώτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου για να πάρει την απάντηση «Θα πάρει ένα τσεκούρι και θα ανοίξει το κεφάλι αυτουνού στα δύο».
Σύμφωνα με τον κ. Κρεμαστινό ο Παπανδρέου δεν αντέδρασε και σύσκεψη ολοκληρώθηκε.
Ένα Σάββατο όμως που τον συνάντησε, ο κ. Κρεμαστινός ρώτησε τον τότε πρωθυπουργό τι θα κάνει εκείνος του απάντησε: «Άκουσε να δεις, Δημήτρη, από τότε που ο πρωθυπουργός θα αρχίσει να υιοθετεί τέτοιες σκέψεις παίρνει διαζύγιο με τη λέξη που λέγεται Δημοκρατία».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης