Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

NP Ασφαλιστική: 12 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις για το σύνολο του 2018

tags :
NP Ασφαλιστική: 12 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις για το σύνολο του 2018
Ο δείκτης ζημιών της εταιρίας διαμορφώθηκε στο 43%, ποσοστό που είναι εξαιρετικά χαμηλό ανάμεσα σε όλες τις εταιρίες Γενικών Ασφαλίσεων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο
Η NP Ασφαλιστική για μία ακόμη χρονιά αποδείχθηκε απολύτως συνεπής προς τους ασφαλισμένους της και προς τρίτους ζημιωθέντες, καταβάλλοντας αποζημιώσεις ύψους 12 εκατ. ευρώ, άμεσα και ταχύτατα.
Ταυτόχρονα, ως αποτέλεσμα της άριστης εσωτερικής της οργάνωσης και της υψηλής τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρία, ο δείκτης ζημιών (loss ratio) της διαμορφώθηκε στο 43%, ποσοστό που είναι εξαιρετικά χαμηλό ανάμεσα σε όλες τις εταιρίες Γενικών Ασφαλίσεων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και το οποίο εξηγεί σε μεγάλο βαθμό τα υψηλά τεχνικά αποτελέσματα και την υψηλή κερδοφορία του οργανισμού.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η NP Ασφαλιστική πληρώνει μέσα σε ταχύτατο χρονικό διάστημα και είναι μέσα στις πρώτες εταιρίες του Σ.Α.Π (Σύστημα Άμεσης Πληρωμής) της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, ως προς το χρόνο πληρωμής των δικαιούχων αποζημίωσης.
Η μη παρέκκλιση από τις βασικές αρχές για το συνετό underwriting, την ορθή τιμολόγηση, την προσεκτική διαχείριση κινδύνων και την άμεση εξυπηρέτηση του συναλλασσόμενου είναι το κλειδί της επιτυχίας της επιχείρησης και της ικανοποίησης των πελατών της NP Ασφαλιστικής στην 15ετή ιστορία της.
Στόχος της εταιρίας είναι η ακόμα καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων των δικαιούχων αποζημιώσεων σε όλους τους κλάδους της και η ταχύτερη ενημέρωση των συνεργατών της για την εξέλιξη των ζημιών των πελατών τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης