Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

MLS στο bankingnews: Δεν σκοπεύουμε να φύγουμε από την Ελλάδα και το ΧΑ

tags :
MLS στο bankingnews: Δεν σκοπεύουμε να φύγουμε από την Ελλάδα και το ΧΑ
Τι απαντά η MLS στο σημερινό δημοσίευμα του bankingnews.gr
«Δεν σκοπεύουμε να μεταφέρουμε την έδρα και να φύγουμε από το χρηματιστήριο της Αθήνας», δηλώνει η MLS Innovation στο bankingnews.gr, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα.
Όπως ανέφερε το δημοσίευμα του bankingnews.gr, περίεργες τουλάχιστον κινήσεις πραγματοποιούνται την τελευταία περίοδο στη μετοχή της  MLS από το βασικό μέτοχο Ιωάννη Καματάκη εν μέσω φημών για αλλαγή έδρας της εταιρίας και έξοδο από το ελληνικό χρηματιστήριο.
Βέβαια οι κινήσεις δείχνουν προς το παρόν άγριο trading στη μετοχή και το μέτοχο να έχει πουλήσει σημαντικά πακέτα.
Από την εταιρία γίνεται λόγος για διάθεση πακέτων σε ξένους θεσμικούς επενδυτές χωρίς ωστόσο αυτό να είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί.
Ειδικότερα την 7η Δεκεμβρίου 2018 ο βασικός μέτοχος πουλάει πακέτο μετοχών που αντιστοιχούν σε περίπου 3,7% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και το ποσοστό του μειώνεται σε 49,17% έναντι 4,33 ευρώ ανά μετοχή.
Σταματά τις συναλλαγές για λίγες ημέρες και από την 19η Δεκεμβρίου αρχίζει να αγοράζει μετοχές από το ταμπλό μέχρι την 18 η Ιανουαρίου όπου αποκτά με αγορές σε 10 συνεδριάσεις περί τις 61.000 μετοχές με ανώτερη τιμή τα 4,78 ευρώ και κατώτερη τα 4,64 ευρώ.
Tην 25η Ιανουαρίου πουλά άλλες 100.000 μετοχές με τιμή 4,56 ευρώ και πάλι υποτίθεται σε ξένο θεσμικό.
Στις 5 Φεβρουαρίου ο κ. Ιωάννης Καματάκης αγοράζει 7.500 μετοχές έναντι 4,88 ευρώ ενώ στις 8 Φεβρουαρίου πουλά 20.000 μετοχές με 4,96 ευρώ την κάθε μια.
Συνολικά από τις 7 Δεκεμβρίου εξαιρούμενου του πακέτου εκείνης της συνεδρίασης έχει πραγματοποιήσει καθαρές πωλήσεις 52.000 μετοχών.
Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε μεταβιβάσει το 3,3% της εταιρίας έναντι 4,33 ευρώ ανά μετοχή όσο ήταν και η τιμή πώλησης του πακέτου στις 7 Δεκεμβρίου.
Το γεγονός αν μη τι άλλο παρέχει ενδείξεις για πιθανή συμφωνία σταδιακής πώλησης μετοχών σε χαρτοφυλάκια που πιθανώς εκ πρώτης όψεως να μην συνδέονται.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης