Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προβληματισμό και δυσαρέσκεια προκαλούν στη ΝΔ υποψηφιότητες και «φλερτ» με πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Προβληματισμό και δυσαρέσκεια προκαλούν στη ΝΔ υποψηφιότητες και «φλερτ» με πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Αντίθετη σε υποψηφιότητες όπως αυτή του Π. Τατσόπουλου η βάση της ΝΔ
Έντονο προβληματισμό και αρκετή δυσαρέσκεια έχουν προκαλέσει, στη βάση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ορισμένες επιλογές, κυρίως του αρχηγού της, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η «ένταξη» στα ψηφοδέλτια ενός παραδοσιακά δεξιού και φιλελεύθερου κόμματος, υποψηφίων όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος, αλλά και το διαφαινόμενο φλερτ με πρόσωπα όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός, δεν φαίνεται να έχουν την έγκριση όλων.
Ένας ακόμη παράγοντας που καθιστά τα δύο παραπάνω πρόσωπα όχι και τόσο συμπαθή στη βάση της Νέας Δημοκρατίας είναι και το γεγονός ότι προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν ακολουθήσει την ίδια πορεία, καθώς μετά την αποχώρησή τους από αυτόν πέρασαν στο Ποτάμι.
Μάλιστα καλά πληροφορημένη πηγή η οποία γνωρίζει τα τεκταινόμενα στην Πειραιώς υποστηρίζει ότι το ερώτημα που τίθεται είναι «Γιατί να μαζεύονται αριστεροί ή πρώην αριστεροί στη Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι μπορεί ακόμη και να βλάψουν την εικόνα του κόμματος;».
Προσθέτουν ακόμη ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πληθώρα στελεχών αμιγώς από τον χώρο της κεντροδεξιάς τα οποία μπορεί να αναδείξει και δεν έχει ανάγκη από πρόσωπα όπως οι Τατσόπουλος και Ψαριανός, των οποίων σε αρκετές περιπτώσεις οι δηλώσεις θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν και προκλητικές.
Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει και το θέμα του γνωστού δημοσιογράφου Κ. Μπογδάνου, ο οποίος, σύμφωνα πάντως με διαρροές, προωθούνταν για υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας.
Υπήρξε, όμως, το γνωστό συμβάν στο Twitter –για τη «χρήση» τανκς – με αποτέλεσμα πηγές της ΝΔ να αναφέρουν ότι «τέτοιες ιδέες δεν ταιριάζουν στη ΝΔ» και να ακυρωθεί η όποια περίπτωση ο κ. Μπογδάνος να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης