Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan: Οι μετοχές της Ασίας θα ενισχυθούν καθώς τα ρίσκα περιορίζονται

JP Morgan: Οι μετοχές της Ασίας θα ενισχυθούν καθώς τα ρίσκα περιορίζονται
Αν και οι επενδυτές ανησυχούσαν το 2018 για πολλούς παράγοντες που θα πιέσουν τις μετοχές, πολλά από αυτά τα events δεν εξελίχθηκαν τόσο αρνητικά όσο αναμενόταν
Την εκτίμηση ότι οι αναλυτές θα πρέπει να περιμένουν τις καλύτερες αποδόσεις από τις ασιατικές μετοχές το πρώτο εξάμηνο του 2019 καθώς το αρνητικό κλίμα του περασμένου έτους περιορίζεται εξέφρασε αναλυτής της JP Morgan.
«Αναμένουμε μεγαλύτερη ανοδική κίνηση το πρώτο εξάμηνο...
Εκτιμώ ότι οι ασιατικές μετοχές θα σημειώσουν τις καλύτερες αποδόσεις το εξάμηνο» δήλωσε στο CNBC, o Mixo Das στρατηγικός αναλυτής της JP Morgan.
Το περασμένο έτος, οι επενδυτές ανησυχούσαν για μια σειρά παραγόντων που θα μπορούσαν να ασκήσουν πίεση στις μετοχές, μεταξύ των οποίων ενδεχόμενη ύφεση στις ΗΠΑ, επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Κίνα και μάχη δασμών μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.
Αυτές οι ανησυχίες οδήγησαν σε sell off στις διεθνείς μετοχές με τις μετοχές της Κίνας,  της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας να είναι μεταξύ εκείνων που κατέγραψε τις μεγαλύτερες απώλειες.
Σύμφωνα όμως με τον Das, τα περισσότερα από αυτα τα events που οι επενδυτές ανησυχούσαν ότι θα μπορούσαν να σημειωθούν φέτος δεν εξελίχθηκαν τόσο αρνητικά όσο αναμενόταν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης