Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Οι πολίτες θα στείλουν σπίτι της αυτήν την παρακμιακή κυβέρνηση που κυβερνά με όρους πολιτικής συμμορίας

Αυγενάκης: Οι πολίτες θα στείλουν σπίτι της αυτήν την παρακμιακή κυβέρνηση που κυβερνά με όρους πολιτικής συμμορίας
Κάθε πράγμα στην ώρα του υποστήριξε ο κ.Αυγενάκης για το πρόσωπο που θα προτείνει η ΝΔ για την θέση του ΠτΔ
Για παρακμιακή κυβέρνηση που κυβερνά με όρους πολιτικής συμμορίας έκανε λόγο ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.
«Όπως και να 'χει, κάλπες θα στηθούν φέτος και οι πολίτες θα στείλουν σπίτι της αυτήν την παρακμιακή κυβέρνηση που κυβερνά με όρους πολιτικής συμμορίας», είπε μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο κ.Αυγενάκης, τονίζοντας ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει αντιμετωπίσει το θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης με τέτοια σοβαρότητα και προοδευτικότητα, «που σίγουρα δεν θα βρείτε σε κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στο πρόσωπο του ίδιου του κ. Τσίπρα».
Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι η ΝΔ δίνει ιδιαίτερη σημασία στο άρθρο 16 και επιμένει στην αναθεώρησή του, όπως και για το άρθρο 32, δηλαδή στην αναγκαιότητα αποσύνδεσης της προεδρικής εκλογής από την πρόκληση εθνικών εκλογών.
Για το πρόσωπο που θα στηρίξει η ΝΔ στην προεδρική εκλογή την άνοιξη του 2020 ο κ. Αυγενάκης απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, αναφέροντας πως κάθε πράγμα στην ώρα του.
«Στο Κοινοβούλιο αυτές τις μέρες συζητάμε για την Αναθεώρηση του Συντάγματος και όχι για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Εξάλλου, καμιά αξιόπιστη συζήτηση δεν μπορεί να γίνει με τον κ. Τσίπρα» είπε ο κ.Αυγενάκης προσθέτοντας: «Η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή και στην αποδρομή της αυτή, θα αφήσει πίσω της παρόμοιες καταστάσεις, όπως αυτή που κάνει τώρα με την αναθεώρηση του Συντάγματος, εργαλειοποιώντας και ναρκοθετώντας το πολιτικό σκηνικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης