Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Περισσότερες τεχνικές υπηρεσίες για το σπίτι και την επιχείρηση από τη ΖeniΘ

tags :
Περισσότερες τεχνικές υπηρεσίες για το σπίτι και την επιχείρηση από τη ΖeniΘ
Αναβάθμιση της Υπηρεσίας 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ
Η «ZeniΘ», o 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, συνεχίζει να επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των πελάτων της, επεκτείνοντας και αναβαθμίζοντας τις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει προς όλους τους πελάτες της, παλιούς και νέους.
Σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία ΑΧΑ, η ZeniΘ στηρίζει τους πελάτες της έμπρακτα στα οικογενειακά τους έξοδα, παρέχοντας τεχνικές υπηρεσίες για το σπίτι και την επιχείρησή τους , στο πλαίσιο της Υπηρεσίας 24/7 Home Emergency.  
Όλοι οι πελάτες της ZeniΘ θα μπορούν να επωφελούνται δωρεάν της τεχνικής βοήθειας στην κατοικία ή στον επαγγελματικό τους χώρο, για να καλύψουν ένα σύνολο τεχνικών αναγκών που περιλαμβάνουν αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, σε κλειδαριές και σε υαλοπίνακες – κρύσταλλα καθώς και ένα σύνολο επιπρόσθετων υπηρεσιών.
Εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών της ΑΧΑ θα εξυπηρετεί όλους τους πελάτες της ZeniΘ σε περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών, πραγματοποιώντας συνολικά έως και 5 επισκέψεις το χρόνο με μέγιστο κόστος 120€ ανά περιστατικό – το διπλάσιο από όσο ίσχυε μέχρι σήμερα.  
Η Υπηρεσία 24/7 Home Emergency καλύπτει ανάγκες πελατών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και στις πόλεις της Λάρισας, του Βόλου, των Τρικάλων, της Καρδίτσας, των Ιωαννίνων, της Πάτρας, της Λαμίας, της Κορίνθου, του Ηρακλείου Κρήτης, των Χανίων και της Καβάλας. Σε όλα τα υπόλοιπα αστικά κέντρα της Ελλάδας που δεν αναφέρονται παραπάνω, παρέχονται απολογιστικά όλες οι καλύψεις μέχρι τη δημιουργία και λειτουργία δικτύου συνεργατών.
Η χρήση της Υπηρεσίας 24/7 Home Emergency πραγματοποιείται καλώντας στο 210 9469736 ή στο 211 1075759 (χρέωση αστικής μονάδας).
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Υπηρεσία 24/7 Home Emergency, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΖeniΘ στο www.zenith.gr (ενότητα «Υπηρεσίες»), είτε καλώντας στο 18321 ή σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της ZeniΘ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης