Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

«Προϊόν της χρονιάς 2019» η Pizza της Χρυσής Ζύμης

tags :
«Προϊόν της χρονιάς 2019» η Pizza της Χρυσής Ζύμης
«Προϊόν της χρονιάς 2019» η Pizza της Χρυσής Ζύμης
«Προϊόν της χρονιάς» αναδείχθηκε η σειρά Pizza της Χρυσής Ζύμης στην τελετή απονομής των βραβείων «Προϊόν της χρονιάς 2019», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Pizza από τη Χρυσή Ζύμη ξεχώρισε αμέσως μετά το λανσάρισμά της, τόσο με την προτίμηση που απέσπασε από το καταναλωτικό κοινό, όσο και με την εμπιστοσύνη που έδειξε το λιανεμπόριο με την ευρεία τοποθέτηση και των τριών κωδικών.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό προϊόν, από την ηγέτιδα μάρκα στον χώρο των καταψυγμένων ζυμών, αφού συνδυάζει αφράτη και τραγανή βάση ζυμωμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με τρεις διαφορετικές σάλτσες ντομάτας, κάθε μία μοναδικά φτιαγμένη, ώστε να αναδεικνύει τη γεύση όλων των υλικών.
 Το «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ένας σημαντικός θεσμός βράβευσης διεθνώς, που αναδεικνύει την καινοτομία των καταναλωτικών προϊόντων, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού.
Η σπιτικότητα, η παράδοση και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της Χρυσής Ζύμης, της πρώτης μάρκας στην ελληνική αγορά που λάνσαρε καταψυγμένες πίτες.
Από τότε, έως και σήμερα, 25 χρόνια μετά, η Χρυσή Ζύμη συνεχίζει να διαφυλάσσει την ελληνική γευστική παράδοση και να δημιουργεί προϊόντα ζύμης που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη γεύση τους.
Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε...Πέτυχε!  
Aπονομή βραβείου στην Deputy CEO & Marketing Director της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, κα Aγάπη Παπαδοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης