Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πώς η καινούρια σειρά της Creta Farms XΩΡΙΣ τελικά...ΕΝΩΝΕΙ;

tags :
Πώς η καινούρια σειρά της Creta Farms XΩΡΙΣ τελικά...ΕΝΩΝΕΙ;
Πώς η καινούρια σειρά της Creta Farms XΩΡΙΣ τελικά...ΕΝΩΝΕΙ; 
Τo νέο διαφημιστικό spot της CRETA FARMS εξελίσσεται μέσα σε μια κοινωνική πραγματικότητα της οικογένειας σήμερα και ανοίγει το δρόμο με πατέντες που ορίζουν ολόκληρη την κατηγορία για άλλη μία φορά. Παρότι η νέα σειρά ακούει στο όνομα χωρίς, τελικά ενώνει.
Για πρώτη φορά, food brand στην Ελλάδα τολμάει να μιλήσει μέσα από μια κοινωνική πραγματικότητα που καμία εταιρία δεν τόλμησε μέχρι σήμερα.
Χωρισμένη οικογένεια αλλά η σκέψη και των δυο συναντιέται πάντα στο καλύτερο: παρά την διαφορετική τους αντιμετώπιση στην προσέγγιση του παιδιού τους, όταν έρχεται το θέμα της σωστής διατροφής και οι δύο πλευρές αφήνουν τις διαφορές τους και συμφωνούν στο καλύτερο, συμφωνούν στο όνομα CRETA FARMS.
Μέσα από κινηματογραφικά πλάνα που παραπέμπουν σε ρομαντική κομεντί, η TOP CUT MODIANO και ο σκηνοθέτης Κ. Μαρούδης καταφέρνουν να αναδείξουν το premiumness και το healthy profile του καινούριου brand της CRETA FARMS.
Πρόκειται για το λανσάρισμα των νέων της προϊόντων της CRETA FARMS με το όνομα χωρίς. Αλλαντικά: Χωρίς συντηρητικά, Χωρίς χρωστικές,
Χωρίς γλουτένη και με μόλις 0-3% λιπαρά.
Με ένα άκρως σύγχρονο σενάριο που υπογράφει η διαφημιστική εταιρία POLLEN, αναδεικνύεται ο στόχος της κρητικής εταιρίας να προβληματίσει χωρίς να στεναχωρήσει.
Είναι Κυριακή πρωί και βλέπουμε μια μητέρα που ετοιμάζει τον 10χρονο γιο της για να περάσει τη μέρα με τον πατέρα του.
Ο φακός ανοίγει έξω από το σπίτι της μαμάς.
Ο μπαμπάς εμφανίζεται με μια προκλητική αλλά νοικιασμένη κατά κόκκινη Ferrari  και καθώς σταματάει μπροστά στο σπίτι, γκαζώνει προσπαθώντας να εντυπωσιάσει τον μικρό.
Η μαμά κοιτάζει εκνευρισμένη. Με διαδοχικά dissolves βλέπουμε τον μπαμπά που περνάει όλη του την ημέρα παίζοντας με τον μικρό και προσπαθώντας να «κοντράρει» κατά κάποιο τρόπο την πρώην γυναίκα του.
Με αποκορύφωμα, να μπει ο ίδιος στην κουζίνα και με όλο νόημα να υποσχεθεί ότι θα φτιάξει κάτι σπουδαίο.
Ο μικρός τρώει με όρεξη αλλά αναγνωρίζει πως είναι τα χωρίς που του φτιάχνει και η μαμά του!
Ο μπαμπάς μετά την κρυάδα, χαμογελά συνειδητοποιώντας πως τα υλικά αγαθά δεν μπορούν να εξισωθούν με την αγάπη. Το φαγητό, όμως, είναι αγάπη, είναι φροντίδα, είναι πέρα από κάθε διαφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης