Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Απέτυχε η προσπάθεια ενός ολόκληρου συστήματος να «τελειώσει» την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Απέτυχε η προσπάθεια ενός ολόκληρου συστήματος να «τελειώσει» την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Όλοι σήμερα παραδέχονται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και με διαφορά! Μετά από πλήθος πλαστών δημοσκοπήσεων, του τελευταίου έτους, οι οποίες αγνοούσαν την πολιτική πραγματικότητα, ήλθαν οι μετρήσεις των τελευταίων εβδομάδων για να επιβεβαιώσουν αυτό που ήταν το μεγάλο στοίχημα ενός ολόκληρου συστήματος, δηλαδή να λυγίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στοίχημα που πανηγυρικά έχασαν!
Και ήταν η στάση ενός ολόκληρου Κινήματος μέσα στη Βουλή, αλλά και στις πλατείες, που έδειξε στον Λαό ότι υπάρχει μια δύναμη πολιτική, που δεν μπορούν να την σταματήσουν τα κοράκια, που εξουσιάζουν τον τόπο μας.
Απέτυχε παταγωδώς η προσπάθεια του καθεστώτος να γίνει τρίτος πόλος της πολιτικής ζωής της χώρας το ΠΑΣΟΚ του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου.
Απέτυχαν επίσης και συνεχίζουν να αποτυγχάνουν τα διάφορα αναχώματα, που παρουσιάζουν κατά καιρούς σαν τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις, που θα αντικαταστήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον πολιτικό χάρτη!
Μάταιος ο κόπος των “νταβατζήδων”, “νταβατζήδων” μικρών και μεγάλων να τους βγάζουν στα τηλεπαράθυρα και να τους δίνουν άφθονο τηλεοπτικό χρόνο.
Ένα μεγάλο μέρος του Λαού μας δεν είναι πλέον “τηλεζόμπι” και επί πλέον υπάρχει και η νεολαία, που δεν δίνει καμία σημασία στα τηλεπαράθυρα.
Το αντίθετο θα έλεγα. Καταλαβαίνει ποιοι και γιατί βγαίνουν σε αυτά…
Έτσι, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πλέον δεύτερο κόμμα στην νεολαία, στους Έλληνες ηλικίας 17 έως 34 ετών με ποσοστό 15,9%, ξεπερνώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και πλησιάζοντας την Ν.Δ.!
 Και όλα αυτά έγιναν μέσα σε εντελώς αντίξοες συνθήκες και σε ένα απόλυτα εχθρικό κλίμα.
Ο πόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνέχεια του πολέμου εναντίον μας της Ν.Δ. και ακόμη σφοδρότερος σε πολλά ζητήματα.
Πλήρης ο αποκλεισμός μας επί ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ και επί πλέον αντισυγκεντρώσεις με πρόθυμους να εφαρμόσουν την κυβερνητική πολιτική παρακρατικές συμμορίες αναρχοκομμουνιστών.
Σε μία πόλη σχεδόν πέντε εκατομμυρίων, μέσα στο κλίμα της κόκκινης τρομοκρατίας, δεν υπάρχει ούτε ένα ξενοδοχείο να δίνει αίθουσα για να πραγματοποιηθεί μία συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Και ύστερα τα κομματόσκυλα της Ν.Δ. και οι “πατριώτες” της πεντάρας που φιλοδοξούν να αποτελέσουν ανάχωμα στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ τους στηρίζει, δίνοντάς τους κάθε μέσον για να υπάρξουν και να μας πολεμήσουν…
Ένα Κίνημα γνήσια Λαϊκό, αυθεντικά Εθνικό, το οποίο σίγουρα έχει μεγαλύτερη σχέση με την “λαϊκή δεξιά” από την Ν.Δ. του Δένδια και του Τατσόπουλου, προχωρεί δίνοντας έναν υπέροχο αγώνα.
Ποιο κόμμα θα άντεχε και μάλιστα θα ανέβαινε, όταν είναι έξι ολόκληρα χρόνια χωρίς χρηματοδότηση και αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ; Αποδείξαμε και θα αποδεικνύουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων δεν είναι ένα γέννημα των περιστάσεων, δεν είναι ένα φαινόμενο παροδικό, αλλά ένα Κίνημα με βαθιές ρίζες στην Ιστορία, που το μέλλον του ανήκει!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης