Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μιχαλολιάκος: Για εμάς δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Βόρεια Μακεδονία

Μιχαλολιάκος: Για εμάς δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Βόρεια Μακεδονία
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του  Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου του 2019 έλαβε χώρα μία ακόμη πράξη της εθνικής τραγωδίας, που είναι η παράδοση του ονόματος Μακεδονία και μάλιστα χωρίς να έχει προηγηθεί μία εθνική ήττα, ένας χαμένος πόλεμος…
Απλά και μόνο γιατί έτσι ήθελαν οι ξένοι, που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας και το γεγονός αυτό μας θύμισε για μία ακόμη φορά τον στίχο του Ανδρέα Κάλβου, ο οποίος βλέποντας προς τα πού βαδίζει η Επανάσταση του 1821 είχε γράψει: “καλύτερα, καλύτερα διασκορπισμένοι οι Έλληνες, να τρέχωσι τον κόσμον, με εξαπλωμένην χείρα ψωμοζητούντες, ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΑΣ ΝΑΧΩΜΕΝ”.
Για μια ακόμη φορά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εφάνη Άξια της εμπιστοσύνης εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων, που την τίμησαν με την ψήφο τους.
Βεβαίως, το ζήτημα αυτό απασχόλησε και τα ΜΜΕ, στα οποία παρέλασαν κοινοβουλευτικοί και εξωκοινοβουλευτικοί, αλλά όχι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…
 
“Ο Λαός δεν έχει αποκλείσει την Χρυσή Αυγή”
 
Το γεγονός αυτό του αποκλεισμού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με συνένοχα όλα τα κόμματα της Βουλής και φυσικά το ΕΣΡ και όλους τους εργολάβους των ΜΜΕ το κατήγγειλα στην αρχή της αγορεύσεώς μου δηλώνοντας απευθυνόμενος στα κόμματα ή μάλλον στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων τα παρακάτω:
“…Έχω κατ’ αρχάς προς άπαντες να πω ένα καλό και ένα κακό νέο.
Το καλό νέο είναι ότι όλα τα κανάλια σε πλήρη συμφωνία με το λεγόμενο εντός πολλών εισαγωγικών «συνταγματικό τόξο» έχουν αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή.
Το κακό νέο είναι ότι ο λαός δεν έχει αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή, που παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, σε πείσμα των ύβρεων, των αφορισμών, των αναθεματισμών όλων των πολιτικών παρατάξεων αυτής εδώ της Αιθούσης.”
Πράγματι έτσι είναι δυστυχώς για όλους αυτούς, οι οποίοι νομίζουν ότι με το βρώμικο χρήμα τους και υπακούοντας στους ξένους αφέντες, που δεν θέλουν ένα κόμμα πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟ στην Ελλάδα, παραβιάζοντας τον νόμο και το Σύνταγμα, έχουν αποκλείσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Βεβαίως και έχουν τους λόγους τους…
Και πρώτα απ’ όλα αυτό θέλει η Νέα Δημοκρατία, η οποία παριστάνει τον… υπερασπιστή της Μακεδονίας, αλλά δεν δεσμεύεται ότι θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών, κρυπτόμενη πίσω από έναν κοινοβουλευτικό καθωσπρεπισμό, ο οποίος στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο από μια δήλωση υποταγής στον ξένο αφέντη. Απευθυνόμενος σε αυτήν είπα μέσα στη Βουλή:
“…Μεγάλες οι ευθύνες και της Νέας Δημοκρατίας.
Δυστυχώς, δεν δεσμεύεστε ότι θα ακυρώσετε τη Συμφωνία.
Βάζετε, μάλιστα, και διάφορους προπομπούς, πολιτευτάς σας, καθηγητές, οι οποίοι μας θυμίζουν το «καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς», οι οποίοι λένε ότι βάσει της Συνθήκης της Βιέννης του 1969 δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη Συνθήκη.
Σοβαρώς;
Ξέρετε πόσες συνθήκες έχουν ακυρωθεί από το 1969 μέχρι σήμερα;”
 
“Ελληνοτουρκική “φιλία” δεν υπάρχει”
 
Είχα την ευκαιρία επίσης στο μοναδικό δημόσιο βήμα, που έχω και το οποίο δεν μπορούν να μου αφαιρέσουν, να καταγγείλω τα όσα έγιναν στην διάρκεια της πρόσφατης επισκέψεως του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία. Πριν αναφερθώ όμως, στα όσα είπα να τονίσω ότι από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα υπήρξε… απόλυτη σιωπή!
Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να ήταν διαφορετικά όταν είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει με θέρμη αυτήν την ανύπαρκτη “φιλία”, η οποία είναι αποκλειστικά και μόνον έμπνευση των μεγάλων δυνάμεων και όχι μόνον σήμερα, αλλά από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους!
Για χάρη αυτής της “φιλίας” έχουνε γίνει μεγάλες εθνικές υποχωρήσεις, οι οποίες κλιμακώνονται και στην ουσία έχουν περιορίσει στο ελάχιστον την εθνική μας κυριαρχία.
Καταγγέλλοντας αυτήν την ολέθρια πολιτική είπα στη Βουλή:
“Δυστυχώς, στο μοιραίο δόγμα της ελληνοτουρκικής “φιλίας”, το οποίο ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις, θυσιάζονται τα δίκαια του Ελληνισμού…
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν  είπε λέξη καν για το casus belli, το οποίο ισχύει ακόμη και έχει ψηφιστεί από την τουρκική εθνοσυνέλευση. Δεν είπε λέξη για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος στο Αιγαίο…
Όμως, να ξέρει η Κυβέρνηση ότι σε αυτήν τη χώρα υπάρχουν ακόμη Έλληνες που δεν θα χαρίσουν το Αιγαίο στους Τούρκους σε καμία περίπτωση, που θα αντισταθούν σε όλα αυτά τα πλανερά, απατηλά δόγματα της ελληνοτουρκικής φιλίας. Ελληνοτουρκική φιλία δεν υπάρχει, είναι ένα παραμύθι.
Οι Έλληνες πολεμούν με τους Τούρκους χίλια ολόκληρα χρόνια, από τη μάχη του Μαντζικέρτ μέχρι σήμερα.”
 
“ΟΧΙ στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ”
 
Δυστυχώς στο θέμα της επισκέψεως του Αλέξη Τσίπρα σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη και στο επίσημα εκφρασμένο από τον ίδιο τον Ερντογάν τουρκικό θράσος, τον Ερντογάν που μίλησε για “τουρκική” μειονότητα στην Θράκη και για… δικαιώματα στο Αιγαίο, δυστυχώς για το θέμα αυτό δεν αναφέρθηκε κανείς εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Βεβαίως το θέμα της συνεδριάσεως ήταν άλλο, αλλά το θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων είναι πάντα επίκαιρο και φλέγον.
Ας έλθουμε τώρα στο ζήτημα της ημέρας και πρώτα απ’ όλα στην διαμόρφωση της πλειοψηφίας της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.
Του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος για να έχει την πλειοψηφία έχει στο πλευρό του βουλευτές οι οποίοι εκλέχτηκαν με την Νέα Δημοκρατία, με το ΠΑΣΟΚ, με το ΠΟΤΑΜΙ, με την Ένωση Κεντρώων και τους Ανεξάρτητους Έλληνες!
Και είναι βέβαιον ότι η πλειοψηφία αυτή δεν αντιπροσωπεύει την θέληση του Λαού, όμως αυτό δεν έχει σημασία για τους “δημοκράτες” νεομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι πολεμούν με εμπάθεια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Για το θέμα της εντάξεως των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διατύπωσε μία θέση κατηγορηματική και απόλυτη, η οποία δεν ισχύει μόνον για το σήμερα, αλλά και για το μέλλον και αυτό είναι μία απάντηση στους “μακεδονομάχους” της Ν.Δ., οι οποίοι ως Πόντιοι Πιλάτοι νίπτουν τας χείρας τους και λένε ότι δεν μπορούν στο μέλλον να κάνουν τίποτε.
Θέση σαφή και ξεκάθαρη που διατύπωσα, δηλώνοντας τα παρακάτω:
“Έρχομαι στο Μακεδονικό, που δημιούργησαν πρώτα οι Βούλγαροι, μετά η Κομμουνιστική Διεθνής και μετά το ΝΑΤΟ.
Και αναγνωρίσαμε τη Γιουγκοσλαβία και τα όλα συμπαρομαρτούντα με τη Δημοκρατία της ψευδεπίγραφης Μακεδονίας, κατόπιν πιέσεως των Αγγλοαμερικάνων…
Και ήταν το ΝΑΤΟ που μας πίεσε να χαρίσουμε τη μουσουλμανική μειονότητα στους Τούρκους επιβάλλοντας το τουρκικό αλφάβητο, το λατινικό.
Και ήταν το ΝΑΤΟ που εγκατέλειψε την Κύπρο το 1974. Και ήταν το ΝΑΤΟ στην κρίση των Ιμίων, το 1996, που οδήγησε στην υποστολή Ελληνικής Σημαίας από εθνικά κυρίαρχο έδαφος.”
“Η Χρυσή Αυγή λέει όχι στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Και δηλώνουμε ότι για εμάς δεν υπάρχει σήμερα και δεν θα υπάρχει ποτέ κράτος με το όνομα Βόρεια Μακεδονία.”
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης