Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θρίλερ στην Κρήτη - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των 4 αγνοούμενων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο

Θρίλερ στην Κρήτη - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των 4 αγνοούμενων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο
Η νεαρή οδηγός έχασε το δρόμο στη διάρκεια της νύχτας και κάλεσε την άμεση δράση λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα ενώ κλαίγοντας φώναζε «βοήθεια, πνιγόμαστε»
(upd) Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων στον ποταμό Γεροπόταμο, στην περιοχή των Μοιρών, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.
Στις έρευνες , που βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και 17 ώρες περίπου, έχουν πλέον προστεθεί και μηχανήματα εκσκαφής και ιδιωτών, τα οποία σκάβουν σε συγκεκριμένο σημείο της κοίτης του ποταμού, όπου υπάρχει μια λακκούβα που φτάνει μέχρι και τα 7 μέτρα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.
Στο σημείο αναμένεται και γερανός, έτσι ώστε να διερευνηθεί  αν το όχημα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος των αγνοουμένων.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται στην Κρήτη η υπόθεση εξαφάνισης ενός αυτοκίνητου με τέσσερις επιβάτες που λόγω της κακοκαιρίας παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Γεροπόταμο, στη Μεσαρά της Κρήτης.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι, την 29χρονη οδηγό, το σύζυγός και τους γονείς της οι οποίοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο πιθανότατα παρασύσθηκε από τα ορμητικά νερά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας η νεαρή γυναίκα, έχασε το δρόμο στη διάρκεια της νύχτας και κάλεσε την άμεση δράση λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα και κλαίγοντας και λέγοντας «βοήθεια, πνιγόμαστε».
Αμέσως σήμανε συναγερμός και άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν στην περιοχή αναζητώντας τα τέσσερα άτομα που θεωρούνται μέχρι και αυτή την ώρα αγνοούμενοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης