Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης (ΝΔ): Κανείς δεν πιστεύει ότι τα μπαλώματα του παλιού ΠΑΣΟΚ μπορούν να δώσουν δυναμική στο ΣΥΡΙΖΑ

Καραγκούνης (ΝΔ): Κανείς δεν πιστεύει ότι τα μπαλώματα του παλιού ΠΑΣΟΚ μπορούν να δώσουν δυναμική στο ΣΥΡΙΖΑ
Οι πολίτες και η ΝΔ θεωρούν εθνικά επιζήμια τη Συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Κανείς δεν πιστεύει ότι τα μπαλώματα του παλιού ΠΑΣΟΚ μπορούν να δώσουν δυναμική στο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης αναφερόμενος στον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης και στην υπουργοποίηση των κ.κ.Μωραΐτη και Τόλκα.
«Δε νομίζω ότι αυτά τα πρόσωπα μπορούν να περισώσουν πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν ασχολείται κανείς με τον ανασχηματισμό, μάλλον θα έλεγα ότι κακό έχει κάνει στην κυβέρνηση, διότι στελέχη που μπήκαν σε αυτή τη νέα κυβέρνηση ήδη από χθες έχουν βγει αρκετές δηλώσεις τους που υπό μία έννοια καθύβριζαν σκαιότατα την κυβέρνηση.
Είναι επίσης προφανές ότι κάποια άλλα στελέχη που, ενώ άκουγαν ότι θα εισέλθουν στη νέα κυβέρνηση τελικά δεν μπήκαν, προφανώς αντιλαμβάνονται ποιες θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις και ποια θα είναι η πολιτική τύχη και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα είναι πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα και υπό μία έννοια, κανείς δεν πιστεύει ότι τα μπαλώματα του παλαιού ΠΑΣΟΚ μπορούν να προσδώσουν κάποια δυναμική στον ΣΥΡΙΖΑ - σας είπα το αντίθετο κάνουν: δημιουργούν πρόβλημα.
Νομίζω ότι και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την βλέπει πολύ καλά όλη αυτή την εξέλιξη και δεν νομίζω ότι με την αναπαλαίωση δημιουργείται αυτό το ευρύτερο πολιτικό μέτωπο της κεντροαριστεράς» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm».
Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών και στη στάση της ΝΔ, ο κ.Καραγκούνης επανέλαβε ότι οι πολίτες θεωρούν τη συμφωνία εθνικά επιζήμια «και αυτό θεωρεί και η ΝΔ και γι' αυτό στάθηκε απέναντι με κάθε όπλο».
«Όμως το κακό είναι πως ό,τι και να λέμε εμείς, πώς θα αποκαλούμε τα Σκόπια ή πώς δεν θα τα αποκαλούμε, έχει μικρή σημασία γιατί το κακό έχει γίνει και το κακό λέει ότι πλέον η χώρα δεσμεύεται διεθνώς, δεσμεύεται απέναντι σε όλα τα κράτη, με το συγκεκριμένο όνομα και εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα με τη χώρα.
Εμείς έχουμε πει ότι θα δούμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων, στο πλαίσιο ένταξης των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση πια, τι μπορούμε να θεραπεύσουμε, ποια βέτο μπορούμε να θέσουμε το επόμενο διάστημα σε αυτή την ενταξιακή πορεία, ώστε να θεραπεύσουμε όσα μπορούμε από αυτή την εθνικά επιζήμια συμφωνία» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης