Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναγνωστοπούλου: Άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά ο ανασχηματισμός

tags :
Αναγνωστοπούλου: Άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά ο ανασχηματισμός
Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά το εάν υπηρετούν την πολιτική της κυβέρνησης είπε η αναπληρώτρια ΥΠΕΞ
Την θέση ότι ο ανασχηματισμός σηματοδοτεί το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά διατύπωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου, υποστηρίζοντας πως αυτό που έχει σημασία δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά το εάν αυτά υπηρετούν την πολιτική της κυβέρνησης.
Σε δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του 24/7 η κα.Αναγνωστοπούλου χαρακτήρισε τον ανασχηματισμό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ για άνοιγμα στην κεντροαριστερά και για τη δημιουργία ενός προοδευτικού μετώπου με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ κατηγόρησε το ΚΙΝΑΛ ότι βλέπει προς τα Δεξιά.
Για την υπουργοποίηση Μωραΐτη και Τόλκα είπε ότι ο ανασχηματισμός είναι απόφαση του εκάστοτε πρωθυπουργού και πρόσθεσε πως το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά το αν υπηρετούν την πολιτική αυτής της κυβέρνησης.
«Με τη συμφωνία των Πρεσπών τολμήσαμε να προχωρήσουμε παρότι ο κυβερνητικός εταίρος μας έφυγε.
Όλη η Σοσιαλδημοκρατία ήταν υπέρ της Συμφωνίας εκτός του ΚΙΝΑΛ το οποίο καταψήφισε μόνο και μόνο για να δημιουργήσει αντι-συριζα μέτωπο» είπε η κα.Αναγνωστοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στα περί «πασοκοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ.
«Πασοκοποίηση ενός κόμματος γίνεται μόνο όταν προκειμένου να γίνει διεύρυνση ένα κόμμα ρίχνει συνέχεια νερό στο κρασί του.
Όταν τα πρόσωπα ακολουθούν την κυβερνητική πολιτική είναι όπως είμαστε όλοι οι υπόλοιποι» τόνισε η κα.Αναγνωστοπούλου, η οποία ερωτηθείσα για το «διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ, είπε ότι ήρθε, όταν τέθηκε στο τραπέζι ένα μείζον θέμα, το Μακεδονικό.
«Κινδύνευσε η κυβέρνηση, τόλμησε να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.
Αν ήταν άλλο κόμμα μπορεί να έστελνε τη Συμφωνία μετά τις εκλογές» υπογράμμισε η κα.Αναγνωστοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης