Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος

tags :
Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει την συμμετοχή της στις εκλογές για τον δήμο Θεσσαλονίκης μέσω της αυτοδιοικητικής της έκφρασης, την «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη» με υποψήφιο δήμαρχο τον συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο.
Tα πέντε χρόνια παρουσίας της Ελληνικής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης αποτελούν την πρώτη μεγαλειώδη νίκη των πατριωτών της Μακεδονίας απέναντι σε συστημικούς παράγοντες και ιδιαίτερα στην απερχόμενη διοίκηση Μπουτάρη, η οποία ουκ ολίγες φορές αναλώθηκε σε αντιδικίες εξαιτίας της σοβαρής αντιπολίτευσης εκ μέρους των εκλεγμένων συμβούλων της Ελληνικής Αυγής, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
«Όντας η παράταξη που εκφράζει το αγνό πατριωτικό αίσθημα των Θεσσαλονικέων θεωρούμε τιμή αλλά και υποχρέωση μας την κάθοδο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ειδικά τώρα που η γη και η ιστορία της Μακεδονίας μας έχουν ξεπουληθεί στους Σκοπιανούς.
Καλούμε όλους τους πατριώτες συμπολίτες μας, όλους της υπερήφανους Μακεδόνες να μας δώσουν τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική διάθεση και να ενισχύσουν με τη ψήφο τους την Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να ακουστεί και η δική τους φωνή», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης