Ασφαλιστικά Νέα

AXA και Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους

tags :
AXA και Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους
Η AXA εμπλουτίζει το εύρος των επιλογών στα Ειδικά Συμβεβλημένα Νοσηλευτήρια μέσω της προσθήκης του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ, ενός μεγάλου, αξιόπιστου και εξειδικευμένου νοσηλευτηρίου
Πιστή στη δέσμευση της για αναβάθμιση των υπηρεσιών της μένει η ΑΧΑ και αναπτύσσει ακόμα περισσότερο το δίκτυο των Ειδικών Συμβεβλημένων Νοσηλευτηρίων με την ένταξη του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική ενίσχυση των Ειδικών Συμβεβλημένων Νοσηλευτηρίων, η οποία αφορά τους κατόχους του προγράμματος ασφάλισης υγείας Mediσυν2 και Alpha Global Medical Care.
Με την προσθήκη αυτή παρέχονται ακόμα περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους ασφαλισμένους που εμπιστέυονται την AXA για την υγεία τους.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μέσω αυτής της συνεργασίας, η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της ειδικά προνόμια τόσο ως προς την πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας όσο και στη δευτεροβάθμια και τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν χρήση των πρωτοποριακών υπηρεσιών του ΜΗΤΕΡΑ με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.
«Η νέα αυτή συνεργασία εντάσσεται στη συνεχή προσπάθειά μας για αναβάθμιση των υπηρεσιών μας στον τομέα της Υγείας, με στόχο να παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση που αναβαθμίζεται μέσα από συνεργασίες με έγκριτα νοσηλευτήρια όπως το ΜΗΤΕΡΑ.
Θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τις επιλογές των πελατών μας με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ζωής τους, αναπτύσσοντας μια σχέση εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και διάρκειας», δήλωσε ο Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας.
«Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ συνεχίζει να υλοποιεί την στρατηγική του απόφαση για καθιέρωση ενός υγιούς πλαισίου λειτουργίας και συνεργασίας με την ασφαλιστική αγορά, το οποίο στηρίζεται στην αξιοπιστία, την επικοινωνία και την αποτελεσματικότητα, με στόχο την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στον ασθενή.
Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η ΑΧΑ Ασφαλιστική, παρέχοντας ιατρικές πράξεις υψηλής τεχνολογίας,  προσβάσιμες σε μεγάλο πληθυσμό της χώρας μας», δήλωσε από την πλευρά του ο Ανδρέας Καρταπάνης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης