Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νεκρά δύο παιδιά στην Αλίαρτο Βοιωτίας

tags :
Νεκρά δύο παιδιά στην Αλίαρτο Βοιωτίας
Νεκρά δύο παιδιά στην Αλίαρτο Βοιωτίας
Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι δύο μικρών παιδιών στον καταυλισμό των Ρομά στον Άγιο Αθανάσιο, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, σήμερα (18/2) το μεσημέρι.
Πρόκειται για δύο ξαδέρφια, ηλικίας 3,5 και 4 ετών, τα οποία έπαιζαν, αλλά δεν διευκρινίζεται εάν έπεσαν σε ανοιχτό βόθρο ή σε αρδευτικό κανάλι.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοχεία, τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν, από συγγενικό τους πρόσωπο, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπσιτώθηκε ο θανατός τους.
Όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου έκαναν τεράστιες προσπάθειες να τα επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς απέβησαν άκαρπες. Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν δώσει οι Αρχές, φαίνεται πως τα παιδιά ήταν πάρα πολύ ώρα στο νερό, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση που ήταν πλέον μη αναστρέψιμη.
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν καταλήξει για το τι ακριβώς συνέβη, ενώ στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει πολλοί συγγενείς των παιδιών αλλά και αστυνομικές δυνάμεις, που προσπαθούν να καταγράψουν πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης