Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κρητών Άρτος: Στο 66,19% αυξήθηκε το ποσοστό της Switz Group Europe

tags :
Κρητών Άρτος: Στο 66,19% αυξήθηκε το ποσοστό της Switz Group Europe
Κρητών Άρτος: Στο 66,19% αυξήθηκε το ποσοστό της Switz Group Europe
Η εταιρεία με την επωνυμία «Κρητών Άρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» και διακριτικό τίτλο«Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ», εταιρία εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ, με βάση την παρ. 2 του άρθρου 17 των Κανόνων Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς του ΧΑ, και σε συνέχεια της από 15/2/2019 ενημέρωσης που έλαβε από την εταιρία με την επωνυμία «Switz Group Europe Limited» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η «Switz Group Europe Limited» προέβη σε αγορά, με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή (OTC) 135.911 κοινών ονομαστικών μετοχών, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 2,55%του συνόλου των μετοχών της «Κρητών Άρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» δ.τ.«Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ».
Κατόπιν των ανωτέρω, η  «Switz Group Europe Limited» κατέχει αμέσως και εμμέσως συνολικά 3.522.251κοινές ονομαστικές μετοχέςπου αντιπροσωπεύουν ποσοστό 66,19% του συνόλου των μετοχών της «Κρητών Άρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» δ.τ.«Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ.
Η παρούσα ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 τωνΚανόνων Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς του ΧΑ δεδομένου ότι το ποσοστό άμεσης και έμμεσης συμμετοχής των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας «SwitzGroupEuropeLimited»ανήλθε του ορίου του 5%.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης