Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H SAP Ηγέτης της βιομηχανίας, για 7η συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με έκθεση της Gartner

tags :
H SAP Ηγέτης της βιομηχανίας, για 7η συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με έκθεση της Gartner
H SAP Ηγέτης της βιομηχανίας, για 7η συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με έκθεση της Gartner
Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κατατάχθηκε ως κορυφαίος πάροχος έρευνας και ανάλυσης στην παγκόσμια βιομηχανία πληροφορικής, στην έκθεση ‘Magic Quadrant for Data Management Solutions for Analytic’, της εταιρείας Gartner, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, από το 2013.
H συγκεκριμένη έκθεση αξιολογεί το κατά πόσο το όραμα της εταιρείας είναι ολοκληρωμένο, καθώς και την δυνατότητα εκτέλεσης του.
Σύμφωνα με την έκθεση: «Η Gartner προσδιορίζει μία λύση διαχείρισης δεδομένων για analytics (DMSA) ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα λογισμικού, το οποίο διαχειρίζεται δεδομένα σε ένα ή πολλά συστήματα διαχείρισης αρχείων, συνήθως σε ένα, ή πολλαπλά  databases.»
«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η βελτίωση της απόδοσής μας στην κατηγορία ‘Δυνατότητα Εκτέλεσης’, που περιλαμβάνεται στην έκθεση ‘Magic Quadrant for Data Management Solutions for Analytics’ της Gartner - σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος αντικατοπτρίζει την επιτυχία των πελατών μας και την προστιθέμενη αξία που τους παρέχει το SAP HANA®.
Πρόκειται για την μοναδική πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων με database πολλαπλών μοντέλων, προηγμένες δυνατότητες analytics, machine learning και Τεχνητής Νοημοσύνης (AI),» δήλωσε ο Gerrit Kazmaier, Senior Vice President, SAP Database and Data Management and SAP Analytics.
«Το επόμενο έτος, σκοπεύουμε να κάνουμε τις επιχειρήσεις πιο ‘έξυπνες’ μέσα από τις αποδεδειγμένες λύσεις μας για analytics, καθώς και μέσω του χαρτοφυλακίου μας στον τομέα διαχείρισης δεδομένων, τα οποία είναι διαθέσιμα τόσο στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων όσο και στο cloud».
Για να συμπεριληφθούν στην έκθεση ‘Magic Quadrant’, οι προμηθευτές DMSA οφείλουν να υποστηρίζουν μία ή περισσότερες από τις τέσσερις παρακάτω κατηγορίες, που προσδιορίζονται από την Gartner: ‘Traditional Data Warehouse’, ‘Real-Time Data Warehouse’, ‘Context-Independent Data Warehouse’ Και ‘Logical Data Warehouse’.
Η εταιρεία Asian Paints, μία Ινδική πολυεθνική κατασκευαστική εταιρεία, με επίκεντρο τον πελάτη, εργάσθηκε μαζί με την SAP, στην οικοδόμηση μίας πλατφόρμας δεδομένων η οποία θα μπορούσε να  υποστηρίξει τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της επιχείρησης.  Η δυνατότητα επεξεργασίας συναλλαγών και analytics σε μία ενοποιημένη πλατφόρμα, έχει επιτρέψει στην εταιρεία να παρέχει στην ομάδα πωλήσεων να ανταποκρίνεται πληρέστερα στις ανάγκες των πελατών, παρέχοντας τους τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα δεδομένα.  
«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του SAP HANA για εμάς, ήταν η ταχύτητα με την οποία καταφέραμε να αξιοποιήσουμε την πλατφόρμα», δήλωσε ο Harish Lade, Vice President  IT, Asian Paints.
«Σε ορισμένες βάσεις δεδομένων, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε τους χρόνους φόρτωσης δεδομένων  σε ποσοστό 90%, και επενδύοντας σε SAP HANA, έχουμε, επίσης, καταφέρει να επεκτείνουμε την αρχιτεκτονική του ΙΤ μας, ώστε να υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχείρησής μας.»  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης