Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Στις τράπεζες όλα τα βλέμματα – Ανοδικό άνοιγμα με το βλέμμα στις 680 μονάδες περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Στις τράπεζες όλα τα βλέμματα – Ανοδικό άνοιγμα με το βλέμμα στις 680 μονάδες περιμένουν οι αναλυτές
Η πορεία της αγοράς ομολόγων και των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων θα τραβήξει το ενδιαφέρον των επενδυτών
Οι τραπεζικές μετοχές κατάφεραν στις τελευταίες συνεδριάσεις να αντιστρέψουν την αρνητική εικόνα τους και να τραβήξουν ξανά τα επενδυτικά βλέμματα.
Αυτή η εξέλιξη έδωσε τη δυνατότητα στην αγορά να ξεπεράσει τις 660 μονάδες και τώρα οι αναλυτές έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στη σημαντική αντίσταση των 680 μονάδων.
Η συνεδρίαση λόγω του δυνατού χθεσινού (18/2) κλεισίματος αναμένεται να ξεκινήσει ανοδικά, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών σε μετοχές με σημαντική απόδοση από την αρχή του έτους.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να συνεχίσει να βασίζεται στη νέα δυναμική.  
 
Euroxx
Το ΧΑ θα προσπαθήσει να δοκιμάσει την επόμενη τεχνική  αντίσταση των 680 μονάδων με κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών να είναι πιθανές λόγω του ότι η αγορά είναι σε τεχνικά υπεραγορασμένα επίπεδα.
 
Beta
Το δυνατό κλείσιμο χθες στις δημοπρασίες με αύξηση του όγκου συναλλαγών ίσως να παραπέμπει σε μία συνέχεια στο σημερινό άνοιγμα της συνεδρίασης καθώς οι επενδυτές σταδιακά αναθεωρούν τη στάση τους στον πολύ σημαντικό τραπεζικό τομέα.
Οι τράπεζες θα καθορίσουν τον τόνο της ημέρας, ενώ οι επενδυτές θα παρακολουθούν την πορεία της αγοράς ομολόγων και των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης