Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Ναι στην προγραμματική σύγκλιση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ

Κουρουμπλής: Ναι στην προγραμματική σύγκλιση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ
Όσο το ΠΑΣΟΚ δεν θα λέει στον κόσμο τι θα κάνει, θα φυλλορροεί υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Υπέρ της προγραμματικής σύγκλισης του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής, ο οποίος υποστήριξε ότι όσο το ΠΑΣΟΚ δεν θα λέει στον κόσμο τι θα κάνει, θα φυλλορροεί.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και αναφερόμενος στον ανασχηματισμό ο κ.Κουρουμπλής είπε χαρακτηριστικά πως «ότι έγινε, έγινε».
«Όσο το ΠΑΣΟΚ δεν θα λέει στον κόσμο τι θα κάνει και λέει αυτή την ακατανόητη τοποθέτηση ότι «θα σας πω μετά τις εκλογές αν θα πάω με τον Μητσοτάκη ή τον Τσίπρα», θα φυλλορροεί.
Με τον Μητσοτάκη όσοι ήθελαν να πάνε, δεν χρειάζεται να τους πάει η Φώφη, πάνε μόνοι τους.
Εδώ, κρατιέται ο κόσμος εκεί γιατί θεωρούν ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί ένας προγραμματισμός, μία προγραμματική σύγκλιση ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν κρατούν αυτή την ακατανόητη αυτοκτονική θέση, γιατί όταν λένε θα κάνουμε προοδευτικό κέντρο, προοδευτικό χώρο χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Είμαστε σοβαροί και ρεαλιστές;
Δεν μπορούν να δουν το λάθος που έκανε και η Αριστερά το 90 και πήγε με τον Μητσοτάκη, πώς το πλήρωσε.
Δεν θέλει ο κόσμος ο δημοκρατικός να πάει εκεί, τι να κάνουμε» είπε ο κ.Κουρουμπλής.
Ερωτηθείς εάν αναμένονται άλλες αποχωρήσεις στελεχών από το ΚΙΝΑΛ με προορισμό τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε ότι από ότι ακούγεται θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις.
«Δεν είμαι μέσα στον σχεδιασμό αυτό.
Εγώ είμαι υπέρ της προγραμματικής σύγκλισης του χώρο αυτού.
Κυρίως ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν σε αυτό δεν υπάρχει καθαρή τοποθέτηση θα πληρώσουν το επιτίμιο.
Αυτή είναι η εκτίμηση μου» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σχετικά με το καταναλωτικό δάνειο του κ.Πολάκη, επικαλέστηκε την τοποθέτηση της τράπεζας, η οποία είπε ότι το δάνειο είναι νομότυπο.
«Φαγώθηκαν όλοι με ένα δάνειο καταναλωτικό του Πολάκη που δείχνει ότι ο άνθρωπος έχει ανάγκη, δεν βάζει κανένας το σπίτι του με καταναλωτικό δάνειο υποθήκη.
Αλλά αφήνουμε στην άκρη τα δάνεια που έχει πάρει η ΝΔ, τα 200 εκατ. και πλέον, αφήνουμε τα δάνεια που έχουν πάρει πολιτικές οικογένειες, αφήνουμε τα θαλασσοδάνεια που έδιναν επί ΝΔ» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης