Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης: Δεν κατέγραψα τη συνομιλία με Στουρνάρα - Η ΤτΕ όχημα σπίλωσης και δίωξης πολιτικών αντιπάλων του διοικητή της

Πολάκης: Δεν κατέγραψα τη συνομιλία με Στουρνάρα - Η ΤτΕ όχημα σπίλωσης και δίωξης πολιτικών αντιπάλων του διοικητή της
Ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει απολύτως ψευδή τα περί καταγραφής της συνομιλίας του με τον κ. Στουρνάρα
Τα περί εκβιασμών και ηχογράφησης της συνομιλίας του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας απέρριψε σήμερα (19/2/2019) ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατηγορώντας τον Γιάννη Στουρνάρα ότι χρησιμοποιεί την ΤτΕ ως «όχημα σπίλωσης και δίωξης πολιτικών του αντιπάλων.
Σε ανάρτηση του στο facebook, ο κ. Πολάκης διαβλέπει μια «δεύτερη στη σειρά απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μετά το στήσιμο Πρώτου Θέματος - ΝΔ - Γιάννη Στουρνάρα, ότι δήθεν πήρα παράνομο δάνειο, τώρα ότι δήθεν καταγράφω κρυφά συνομιλίες και εκβιάζω τον κεντρικό τραπεζίτη».
Ο κ. Πολάκης παραδέχθηκε ότι είχε επικοινώνησε με τον κ. Στουρνάρα και ότι το περιεχόμενο της συνομιλίας του είναι αυτό που μεταφέρθηκε χθες σε γνωστή ιστοσελίδα.
Ωστόσο, διαψεύδει ότι κατέγραψε τη συνομιλία ή ότι απείλησε τον κ. Στουρνάρα.
Αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του κ. Στουρνάρα επισημαίνει ότι καλό θα είναι «να θυμάται την ανεξαρτησία του θεσμού που εκπροσωπεί και όταν στήνει σκευωρίες εναντίον μελών της κυβέρνησης και όχι μόνο όποτε τον βολεύει.
Επιχείρησε την σπίλωσή μου διατάζοντας έρευνα για το δάνειο που νομίμως έλαβα και έσπευσε αυτό να το διαρρεύσει στα ΜΜΕ με επίσημη διαρροή της ΤτΕ.
Ακολούθως φρόντισε να διαρρεύσει ότι ουδέν μεπτόν ευρέθη μόνο μόλις τελείωσαν τα δελτία των ειδήσεων.
Και σήμερα πετάει τη μπάλα στην εξέδρα διαδίδοντας ότι δήθεν εγώ τον ηχογραφούσα εν άγνοια του».
Επίσης, ο κ. Πολάκης επαναφέρει το θέμα των δανείων των κομμάτων και συνδέει τη διαμάχη του με τον κ. Στουρνάρα με την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Ως διώκτης μου, μόνο και μόνο επειδή βγάζω στη φόρα τις παρανομίες του ΚΕΛΠΝΟ στις οποίες δυστυχως για αυτόν εμπλέκεται η σύζυγος του.
Με δυο λόγια ο κος Στουρνάρας χρησιμοποιεί την ΤτΕ ως όχημα σπίλωσης και δίωξης πολιτικών του αντιπάλων αλλά και ως ασπίδα απέναντι στις ανομίες της συζύγου του» επισημαίνει ο κ. Πολάκης.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης