Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης: Ο Στουρνάρας για να αποδείξει ότι είναι Ανεξάρτητη Αρχή, να κάνει ελέγχους

tags :
Πολάκης: Ο Στουρνάρας για να αποδείξει ότι είναι Ανεξάρτητη Αρχή, να κάνει ελέγχους
Δηλώσεις του Πολάκη στην ΕΡΤ
Ουδέποτε ηχογράφησε ή απείλησε τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, ξεκαθάρισε εκ νέου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντας ως «καλοδεχούμενη» την εισαγγελική παρέμβαση.
«Είπα στον Στουρνάρα "πολύ καλά κάνετε και ελέγχετε το δάνειό μου, αλλά πρέπει να ελέγξετε και τα άλλα δάνεια"», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, απέδωσε τον όλο πανικό στις αποκαλύψεις Τσουκάτου για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.
Επίσης, υπογράμμισε πως ο κ. Στουρνάρας ψεύδεται όταν λέει «ότι δεν μπορεί, αν πάρει άδεια μπορεί να ελέγξει όποια τράπεζα θέλει».
«Να ζητήσω και συγγνώμη που δεν τα βρήκα αλλιώς και πήγα και έβαλε υποθήκη περιουσιακά μου στοιχεία;
Αυτό μου ζητάνε;», διερωτήθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση σεβόταν τον κ. Στουρνάρα όταν διαφωνούσε με την πολιτική της.
«Ο κ. Στουρνάρας για να αποδείξει ότι είναι Ανεξάρτητη Αρχή πρέπει να κάνει ελέγχους, αν δεν το κάνει θα ζητήσω να τον συναντήσω και να τον πείσω.
Εδώ είμαι, είμαι καθαρός, όποιος θέλει να με ελέγξει. «
Από που κι ως που είναι "θεσμική εκτροπή" ένας άνθρωπος που τον έχουν κατακρεουργήσει επί 3 μέρες τα ΜΜΕ να πάρει τηλέφωνο τον τραπεζίτη και να ζητήσει έλεγχο και ευαισθησία και για άλλα δάνεια;»
Έχω εξαιρετικό μνημονικό.
Δεν ήταν ηχογραφημένη η μεταφορά της συνομιλίας που είχαμε.
Πολιτικός απειλεί ευθέως τους εισαγγελείς να μην ασκήσουν δίωξη, αυτό είναι παρέμβαση, όχι εγώ που αναρωτιέμαι τί έχουν κάνει με δύο ντουλάπες στοιχεία που τους έχω πάει», ανέφερε.
Επίσης, σημείωσε πως «από το 2015 έχω κλείσει τα βιβλία μου, δεν χειρουργώ.
Έχω οικονομικά προβλήματα, έχω ένα ζόρι λόγω ιδιαίτερων συνθηκών στην οικογένειά μου και έβαλα υποθήκη και πήρα δάνειο που εξυπηρετείται κανονικότατα».
Παράλληλα, υπενθύμισε πως δέσμευση της κυβέρνησης στον ελληνικό λαό είναι ότι «θα πληρώσουν αυτοί που τον χρεοκόπησαν, και αυτό υπηρετούμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης