Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη σκιά της υπόθεσης Πολάκη συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Στη σκιά της υπόθεσης Πολάκη συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 μετά το μεσημέρι
Στη σκιά της υπόθεσης με την ηχογράφηση της συνομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για το περίφημο καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ του κ.Πολάκη συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 20/2 το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 μετά το μεσημέρι στη Βουλή.
Στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία είναι η πρώτη μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο κ.Τσίπρας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σειρά από ανοιχτά «μέτωπα».
Και αυτό διότι ο πρωθυπουργός αναμένεται να τοποθετηθεί τόσο επί της υπόθεση του Π. Πολάκη όσο και για τον θόρυβο που προκάλεσε η υπουργοποίηση των δύο πρώην υφυπουργών επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, Θ. Μωραϊτη και Αγ. Τόλκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Τσίπρας θα επισημάνει πως η διεύρυνση και τα ανοίγματα για τη συγκρότηση του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου θα συνεχιστούν και θα αναφερθεί μεταξύ άλλων και στα επόμενα βήματα που θα κάνει η κυβέρνηση, κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό των μέχρι στιγμής κυβερνητικών πεπραγμένων.
Δεν αποκλείεται στην ομιλία του ο κ.Τσίπρας να αναφερθεί  και στη νέα ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια της πρώτης κατοικίας, η οποία θα έρθει  να αντικαταστήσει το νόμο Κατσέλη αλλά και στη ρύθμιση με τις 120 δόσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης