Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συνέχιση των κινήσεων κατοχύρωσης κερδών περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο οι τράπεζες και ο ΟΤΕ

tags :
ΧΑ: Συνέχιση των κινήσεων κατοχύρωσης κερδών περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο οι τράπεζες και ο ΟΤΕ
Μετά από τρεις εβδομάδες ανόδου με σημαντικά βραχυπρόθεσμα κέρδη για τις τράπεζες οι αναλυτές περιμένουν συνέχιση της διόρθωσης
Μετά τη χθεσινή ήπια διόρθωση στο ΧΑ, για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν αναζήτηση κατεύθυνσης και από τις αγορές του εξωτερικού με το βλέμμα να παραμένει στις τράπεζες, οι οποίες απορρόφησαν χθες το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών.
Οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών ειδικά στις τραπεζικές μετοχές, αναμένεται να συνεχιστούν, ενώ σημαντικά κέρδη υπάρχουν και σε επιλεγμένες μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η μετοχή του ΟΤΕ, καθώς ο οργανισμός αύριο (21/2) δημοσιεύει αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο με το ενδιαφέρον να είναι στο ύψος του μερίσματος.
Οι μέσες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μέρισμα 0,43 ευρώ ανά μετοχή.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση σήμερα μετά το χθεσινό γύρισμα στο τέλος της συνεδρίασης.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών καθώς η θετική δυναμική φαίνεται πως έχει διανύσει την πορεία της ενώ οι διεθνείς αγορές εμφανίζονται πιο αδύναμες.
 
Beta
Οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών αναμένεται να συνεχιστούν, με μία ήπια υποχώρηση να είναι στα πλάνα σήμερα μετά από τρεις συνεχόμενες εβδομάδες ανόδου στο ΧΑ.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης