Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κρητών Άρτος: Στο 66,36% το ποσοστό της SwitzGroup Europe Limited

tags :
Κρητών Άρτος: Στο 66,36% το ποσοστό της SwitzGroup Europe Limited
Αγορά, με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή (OTC) 9.005 κοινών ονομαστικών μετοχών, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,17% του συνόλου των μετοχών
Στο 66,36% ανέρχεται το ποσοστό της SwitzGroup Europe Limited στην Κρητών Άρτος.
Ειδικότερα, η εταιρεία με την επωνυμία «Κρητών Άρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» και διακριτικό τίτλο «Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ», εταιρία εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ, με βάση την παρ. 2 του άρθρου 17 των Κανόνων Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς του ΧΑ, και σε συνέχεια της από 18/2/2019 ενημέρωσης που έλαβε από την εταιρία με την επωνυμία «SwitzGroup Europe Limited» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η «SwitzGroup Europe Limited» προέβη σε αγορά, με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή (OTC) 9.005 κοινών ονομαστικών μετοχών, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,17% του συνόλου των μετοχών της «Κρητών Άρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» δ.τ. «Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ».
Κατόπιν των ανωτέρω, η «SwitzGroup Europe Limited» κατέχει αμέσως και εμμέσως συνολικά 3.531.256 κοινές ονομαστικές μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 66,36% του συνόλου των μετοχών της «Κρητών Άρτος Ανώνυμη Εμπορική και Βιοτεχνική Εταιρεία» δ.τ.«Κρητών Άρτος ΑΕΒΕ.
Η παρούσα ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 των Κανόνων Λειτουργίας της Εναλλακτικής Αγοράς του ΧΑ δεδομένου ότι το ποσοστό άμεσης και έμμεσης συμμετοχής των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας «SwitzGroup Europe Limited» ανήλθε του ορίου του 5%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης