Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Putin…καλοπιάνει τους Ρώσους με παροχές - Σε χαμηλά 13 ετών η εμπιστοσύνη των πολιτών

tags :
O Putin…καλοπιάνει τους Ρώσους με παροχές - Σε χαμηλά 13 ετών η εμπιστοσύνη των πολιτών
Στην ετήσια ομιλία του στην πολιτική ελίτ της Ρωσίας για την «κατάσταση του έθνους», ο Putin παρουσίασε το σχέδιό του για την ενίσχυση του επιπέδου διαβίωσης
Μια σειρά από παροχές ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin, με στόχο να…καλοπιάσεις τους Ρώσους πολίτες, καθώς η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του έχει υποχωρήσει σε χαμηλά 13 ετών, όπως μεταδίδει το Reuters.
Στην ετήσια ομιλία του στην πολιτική ελίτ της Ρωσίας για την «κατάσταση του έθνους», ο Putin παρουσίασε το σχέδιό του για την ενίσχυση του επιπέδου διαβίωσης, τη στήριξη της υγείας και της εκπαίδευσης, ενώ υποσχέθηκε αύξηση δαπανών για την υλοποίηση των δεσμεύσεών του.
Μεταξύ άλλων υποσχέθηκε αύξηση συντάξεων, φορολογικές ελαφρύνσεις για οικογένειες και οικονομικά κίνητρα για τις γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά.
Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους των επόμενων ετών θα είναι και η περιβαλλοντική προστασία.
Στο πλαίσιο αυτό εξήγγειλε αυστηρότερο θεσμικό πλαίσιο, αλλά και την κατασκευή νέων εθνικών πάρκων και χώρων υγειονομικής ταφής απορριμμάτων.
H ρύπανση που προκαλούν οι παράνομοι χώροι υγειονομικής ταφής των απορριμμάτων, αποτελεί «πονοκέφαλο» για το Κρεμλίνο, καθώς είναι έντονη η κοινωνική δυσαρέσκεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης