Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επιχείρηση αναβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού Mega από τον Ειδικό Διαχειριστή

tags :
Επιχείρηση αναβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού Mega από τον Ειδικό Διαχειριστή
Επιχείρηση αναβίωσης της εκπομπής του Mega από τον Ειδικό Διαχειριστή
Θολό είναι το τοπίο που διαμορφώνεται με την εκκαθάριση του Mega καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ειδικός διαχειριστής επιχειρεί την αναβίωση της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού με προσωπικό 30 ατόμων περίπου μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών Cosmote και Nova.
Ωστόσο είναι άγνωστο πως θα το πετύχει αυτό καθώς ήδη το ΕΣΡ έχει αποφανθεί ότι δεν είναι δυνατή η εκπομπή μέσω των δύο συνδρομητικών πλατφορμών και με εντολή του διεκόπη η μετάδοση του προγράμματος του Mega από την 20η Νοεμβρίου του 2018.
Παράλληλα ερωτήματα γεννώνται για το πως μπορεί να λειτουργήσει το Mega με προσωπικό της τάξεως των 30 ατόμων όταν την ίδια στιγμή έχει προσωπικό που δεν έχει απολυθεί προηγουμένως αλλά και τι είδους αξιώσεις μπορεί να εγερθούν.
Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση αρχίζει να γίνεται περίπλοκη καθώς είναι άγνωστο τι επιδιώκει με την προσπάθεια επαναλειτουργίας η ειδική διαχείριση που πάντως εκ του νόμου έχει την υποχρέωση να εξασφαλίσει τη λειτουργία μιας επιχείρησης μέχρι τη ρευστοποίηση του ενεργητικού της και με ανώτατο διάστημα που θα συμβεί αυτό τους δώδεκα μήνες.
Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή του Mega μέσω των συνδρομητικών καναλιών διεκόπη μετά και από παρέμβαση στο ΕΣΡ των τηλεοπτικών σταθμών που διαθέτουν τηλεοπτική άδεια έχοντας συμμετάσχει στη σχετική διαδικασία και καταβάλλοντας τίμημα 35 εκατ. ευρώ σε δέκα ετήσιες δόσεις.  

Νίκος Καρούτζος
Nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης