Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Το πρόσημο της ΝΔ είναι η πάση θυσία μείωση της φορολογίας

tags :
Κικίλιας: Το πρόσημο της ΝΔ είναι η πάση θυσία μείωση της φορολογίας
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μιζέρια των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποστήριξε ο κ.Κικίλιας
Την θέση ότι το πρόσημο της ΝΔ είναι η πάση θυσία μείωση της φορολογίας που θα δώσει ανάσα στους Έλληνες και θα επανεκκινήσει την οικονομία διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος έκανε λόγο για άμεση μείωση της φορολογίας
«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι μια τόσο όμορφη χώρα με κινητήριο δύναμη για την οικονομία της τον τουρισμό, τη ναυτιλία, τα αγροτικά προϊόντα και αύριο την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων, δε μπορεί να ξεφύγει από τη μιζέρια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την κατάντια να σερνόμαστε, να φτωχοποιείται ο πληθυσμός μέσω της υπερφορολόγησης, να έχει διαλυθεί η μεσαία τάξη.
Και να μοιράζει ο κ. Τσίπρας εν είδει ελεημοσύνης επιδόματα-ψίχουλα, θεωρώντας ότι αυτή μπορεί να είναι η Ελλάδα του μέλλοντος.
Η Νέα Δημοκρατία είναι καθαρά απέναντι σε αυτό» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Κικίλιας, τονίζοντας ότι η ΝΔ έχει ξαναμειώσει φορολογικούς συντελεστές, ακόμα και όταν δε συμφωνούσαν οι εταίροι μας.
«Όταν η κυβέρνηση Σαμαρά μείωσε τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13% ή τη φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης, απεδείχθη ότι και παραπάνω έσοδα έφερε και περισσότερο χρήμα κινήθηκε εντός της ελληνικής οικονομίας.
Αυτό μας κάνει να διαφέρουμε από τους κρατιστές του ΣΥΡΙΖΑ.
Από αυτά θα κριθούμε.
Τις επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας, τη μείωση της φορολογίας, την τάξη και την ασφάλεια στις γειτονιές μας, την περιφρούρηση των συνόρων μας και το προσφυγικό-μεταναστευτικό.
Λέμε προεκλογικά λίγα πράγματα, γιατί θεωρούμε ότι έτσι θα ξαναφτιαχτεί η σχέση πολίτη-πολιτικού» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.
Ερωτηθείς για τη δήλωση του Πάνου Καμμένου περί στρατιωτικής εισβολής στα Σκόπια, ο κ. Κικίλιας μίλησε για απίστευτες δηλώσεις και πολιτικές πράξεις, ευφυολογήματα και πυροτεχνήματα που δικαίως έχουν κάνει τον κόσμο να απηυδήσει.
«Έχει χαθεί η μπάλα.
Δεν επιτρέπεται αυτό σε ανθρώπους που πέρασαν από θέσεις ευθύνης, από υπουργεία, όπου κανείς πρέπει να μετράει μια προς μία τις λέξεις του και που μόνο οι πράξεις έχουν σημασία» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης