Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan: Το οικονομικό momentum των ΗΠΑ μπορεί να συγκρατήσει τον κύκλο για λίγα τρίμηνα

tags :
JP Morgan: Το οικονομικό momentum των ΗΠΑ μπορεί να συγκρατήσει τον κύκλο για λίγα τρίμηνα
«Δεν πιστεύουμε ότι η Wall Street μπορεί να ενισχύεται καθημερινά, αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί να καταγράψει περαιτέρω κέρδη» επισημαίνει ο αναλυτής της JP Morgan
Την εκτίμηση ότι το momentum της αμερικανικής οικονομίας είναι τέτοιο ώστε να μπορεί να συγκρατήσει τον κύκλο καθώς η παγκόσμιας οικονομία επιβραδύνεται εξέφρασε ο Marko Kolanovic της JP Morgan.
«Προφανώς είχαμε ένα πραγματικά δυνατό ράλι αυτή τη στιγμή -τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο- έτσι πιστεύουμε ότι αυτός ο ρυθμός μπορεί να συνεχιστεί» δήλωσε στο CNBC και συμπήρωσε «δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να κινείται ανοδικά κάθε μέρα, αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω... διότι το positioning παραμένει σχετικά χαμηλά».
Σημειώνεται ότι η JP Morgan έχει θέσει τον στόχο για τον S&P 500 στις 3.000 μονάδες που σημαίνει άνοδο κατά 18% σε σχέση με την 24η Δεκεμβρίου του 2018.
Σύμφωνα με τον Kolanovic, καθώς οι επενδυτές σκέφτονται πως η επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης μπορεί να επηρεάσει την οικονομία, το "στοίχημα" της JP Morgan είναι ότι η ύφεση δεν θα χτυπήσει τις ΗΠΑ, επειδή η οικονομία έχει αρκετό momentum για να αντιμετωπίσει τις τάσεις.
Ωστόσο, οι επενδυτές θα πρέπει να αναμένουν επιβράδυνση των κερδών φέτος>

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης