Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης: Ιστορική και υπέρ των εθνικών συμφερόντων η Συμφωνία των Πρεσπών

Βούτσης: Ιστορική και υπέρ των εθνικών συμφερόντων η Συμφωνία των Πρεσπών
Δεν κάναμε όσα έπρεπε επικοινωνιακά για να γίνουν γνωστά τα πραγματικά δεδομένα της συμφωνίας είπε ο κ.Βούτσης
Ιστορική και υπέρ των εθνικών συμφερόντων χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν έκανε όσα έπρεπε επικοινωνιακά προκειμένου να γίνουν γνωστά τα πραγματικά δεδομένα της συμφωνίας.
«Στον επικοινωνιακό τομέα έχουν υπάρξει πολύ σοβαρές ελλείψεις.
Επί μήνες δεν καταβάλλαμε την προσπάθεια που έπρεπε , παρά μόνο το τελευταίο διάστημα.
Ίσως επειδή συγκυβερνούσε η κυβέρνηση και με τον κ. Καμμένο, ο οποίος είχε διαφορετική άποψη, δεν κάναμε όσα έπρεπε σε όλη την Ελλάδα για να γίνουν γνωστά τα πραγματικά δεδομένα που καθιστούν ιστορική και υπέρ των εθνικών συμφερόντων αυτή την Συμφωνία» είπε μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο κ.Βούτσης, ο οποίος εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πιστωθεί τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Άμεσα μπορώ να πω για τη χώρα.
Λήγει μία ιστορική εκκρεμότητα και ανοίγονται σοβαροί ορίζοντες για την Ελλάδα, για τα Βαλκάνια και για την περιοχή μας και για τη σταθερότητα σε όλη την περιφέρεια» είπε ο κ.Βούτσης.
Ερωτηθείς αν θυμάται ποια στιγμή στην οποία υπερίσχυσε το καθήκον του ως πρόεδρος της Βουλής και όχι το συναίσθημα, ο κ. Βούτσης απάντησε ότι «όλες τις τελευταίες εβδομάδες που δεν απαντάω στις δημόσιες προκλήσεις που γίνονται από τον πρώην συγκυβερνήτη μας, τον κ. Καμμένο- και σε προσωπικό επίπεδο, νομίζω ότι σωστά τελικώς κάνω που δεν απαντάω, παρά μόνο μονολεκτικά θλίψη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης