Επιχειρήσεις

Αλουμύλ: Δεκτό το αίτημα παράτασης του Standstill Agreement, έως 12 Ιουνίου 2019

Αλουμύλ: Δεκτό το αίτημα παράτασης του Standstill Agreement, έως 12 Ιουνίου 2019
Αποδεκτό έκανε το σύνολο των Πιστωτριών Τραπεζών το αίτημα μετάθεσης της καταληκτικής ημερομηνίας του Standstill Agreement της Αλουμύλ
Αποδεκτό έκανε το σύνολο των Πιστωτριών Τραπεζών το αίτημα μετάθεσης της καταληκτικής ημερομηνίας του Standstill Agreement της Αλουμύλ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (21/2/2019) ανακοίνωση, η Αλουμύλ ΑΕ ανακοινώνει ότι το σύνολο των Πιστωτριών Τραπεζών έκανε αποδεκτό το αίτημα μετάθεσης της καταληκτικής ημερομηνίας της από 22/10/2018 Συμφωνίας Αναστολής [Standstill Agreement] έως την 12/06/2019, με αναδρομική ισχύ από 12/01/2019.
Ως εκ τούτου, η καταληκτική ημερομηνία κάθε δανειακής σύμβασης μετατίθεται κατά την ημερομηνία λήξης του standstill agreement, καθιστώντας έτσι το σύνολο του τραπεζικού δανεισμού της εταιρίας μη ληξιπρόθεσμο.
Η ως άνω απόφαση ελήφθη ώστε, η διορισθείσα σύμβουλος αναδιάρθρωσης, «Alvarez & Marsal»,να ολοκληρώσει τις αναληφθείσες υποχρεώσεις της και να παράσχει στις Πιστώτριες Τράπεζες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της Εταιρίας.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης