Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΥΠΕΞ Κίνας: Η συνεργασία μας με τη Ρωσία ενισχύει σημαντικά την παγκόσμια σταθερότητα

ΥΠΕΞ Κίνας: Η συνεργασία μας με τη Ρωσία ενισχύει σημαντικά την παγκόσμια σταθερότητα
Το κινεζικό Υπουργείο Εξωτερικών τόνισε ότι η διμερής συνεργασία Μόσχα και Πεκίνου έχει «καρποφόρα αποτελέσματα»
Στο γεγονός ότι η συνεργασία μεταξύ Πεκίνου και Μόσχας έχει «καρποφόρα αποτελέσματα» αναφέρθηκε σήμερα (21/2) το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας, μέσω δηλώσεων που πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος τους Υπουργείου, Gen Shuang.
Ειδικότερα, ο Κινέζος αξιωματούχος ευχαρίστησε τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin για τις δηλώσεις που πραγματοποίησε χθες (20/2) κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ομοσπονδιακή Συνεύλυση αναφορικά με τη φιλία των δύο χωρών.
«Η Κίνα εκτιμά τις θετικές δηλώσεις που πραγματοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin αναφορικά με τις σχέσεις Κίνας και Ρωσίας», επεσήμανε ο κ. Geng, προσθέτοντας ότι «η σφαιρική στρατηγική συνεργασία μας απέκτησε νέα ώθηση τα τελευταία χρόνια, υπό την καθοδήγηση του Κινέζου προέδρου Xi Jinping και του προέδρου Putin».
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του κινεζικού ΥΠΕΞ τόνισε ότι «η διμερής συνεργία έχει καρποφόρα αποτελέσματα, τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στη διασφάλιση της παγκόσμιας στρατηγικής σταθερότητας».
Σημειώνεται ότι χθες, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι τα μέτρα ασφαλείας της χώρας προορίζοντα μόνο για αντίποινα σε περίπτωση επίθεσης, καθώς η Μόσχα «δεν απειλεί κανέναν».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης