Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το ανθρακικό αποτύπωμα της ΕΥΔΑΠ φέρει την σφραγίδα της EUROCERT

tags :
Το ανθρακικό αποτύπωμα της ΕΥΔΑΠ φέρει την σφραγίδα της EUROCERT
Η EUROCERT, o ελληνικός φορέας πιστοποίησης και ελέγχου, με 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο των επιθεωρήσεων σε περισσότερες από 30 χώρες διεθνώς, ολοκλήρωσε επιτυχώς την επιθεώρηση των εκπομπών αερίου θερμοκηπίου της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ Α.Ε.).
Πρόσφατα, η EUROCERT διενήργησε επιθεώρηση επαλήθευσης του ανθρακικού αποτυπώματος της ΕΥΔΑΠ ΑΕ με έτος αναφοράς  2016, που αφορά στις λειτουργίες της εταιρείας στο Β’ Περιφερειακό Κέντρο Αθήνας, το οποίο καταλαμβάνει και εξυπηρετεί μεγάλες περιοχές της Αθήνας.  
Η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ Α.Ε.), στο πλαίσιο της εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης Πολιτικής μέτρων προστασίας του περιβάλλοντος, αποσκοπεί στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματός της μέσω της υλοποίησης σχεδίων διαχείρισης εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. Βάσει της Πολιτικής αυτής και υπό την επίβλεψη της EUROCERT, η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. καταγράφει και παρακολουθεί τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, πραγματοποιώντας κάθε χρόνο δράσεις για τη μείωσή τους και τον περιορισμό της συμβολής τους στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.
H επιτυχής ολοκλήρωση της επιθεώρησης συνοδεύτηκε από την έκδοση Έκθεσης και Δήλωσης Επαλήθευσης, από την EUROCERT, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των: Greenhouse Gas Protocol (GHG) και τον Διεθνούς Προτύπου ISO 14064.
Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και  η ναυτιλία.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης