Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lenovo: Σε υψηλό τεσσάρων ετών τα έσοδα και κέρδη δ’ τριμήνου 2018

tags :
Lenovo: Σε υψηλό τεσσάρων ετών τα έσοδα και κέρδη δ’ τριμήνου 2018
Σε υψηλό τεσσάρων ετών τα έσοδα και κέρδη της Lenovo
Σε υψηλό τεσσάρων ετών αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη της Lenovo το τέταρτο τρίμηνο του 2018 (τρίτο τρίμηνο χρήσης), στα 233 εκατ. δολάρια, έναντι ζημιών 289 εκατ. ένα χρόνο νωρίτερα.
Τα έσοδα της γνωστής τεχνολογικής εταιρείας για την ίδια χρονική περίοδο εκτοξεύθηκαν σε 14 δισεκ. δολάρια, καταγράφοντας αύξηση της τάξεως του 8,5% σε ετήσια σύγκριση.
Η εταιρεία ανακοίνωσε εισόδημα προ φόρων ύψους 350 εκατ. δολαρίων (αύξηση 133%), ένα ποσό-ρεκόρ.
«Όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στον Έξυπνο Μετασχηματισμό, στόχος μας ήταν να αποκαταστήσουμε και στη συνέχεια να επιταχύνουμε την επιχειρηματική δυναμική της Lenovo, παρέχοντας ταυτόχρονα στους πελάτες και στους συνεργάτες μας τις καλύτερες τεχνολογίες στο smart IoT, την smart υποδομή και τις smart κατακόρυφες λύσεις. Έχουμε επιτύχει τους στόχους μας και ακόμα περισσότερα -η ισχύς και η θέση μας ως η πιο παραγωγική εταιρεία τεχνολογίας παγκοσμίως είναι πιά εδραιωμένη.
Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι το πώς η Lenovo αγκαλιάζει τις τάσεις - είμαστε ισχυροί, πέτυχαμε αποτελέσματα ρεκόρ αυτό το τρίμηνο και γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί», δήλωσε ο Yang Yuanqing, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lenovo.
Η μετοχή έκλεισε με άνοδο 11,9% στο Χονγκ Κονγκ, στα 6,7 τοπικά δολάρια, με κεφαλαιοποίηση ύψους 80,1 δισεκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης