Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Σε τεχνικά υπεραγορασμένα επίπεδα η αγορά – Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Σε τεχνικά υπεραγορασμένα επίπεδα η αγορά – Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές
Πέντε εβδομάδες ανόδου συμπληρώνει το ελληνικό χρηματιστήριο για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2017
Την πέμπτη εβδομάδα ανόδου συμπληρώνει το ΧΑ, εξέλιξη που έχει να καταγραφθεί από τον Ιούνιο του 2017 όπως σημειώνει η Beta στο πρωινό της σχόλιο.
Το ΧΑ βρίσκεται σε τεχνικά υπεραγορασμένα επίπεδα και δεν αποκλείεται να κινηθεί με διαθέσεις συσσώρευσης κοντά στα υψηλά έτους στη σημερινή συνεδρίαση.
Στα θετικά κατατάσσουν οι αναλυτές τη βελτίωση του όγκου των συναλλαγών σημειώνοντας πως μπορεί να υποστηρίξει περαιτέρω άνοδο.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές των τραπεζών μετά και τις χθεσινές εξελίξεις από τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους τραπεζίτες αναφορικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας.
Ο ΟΤΕ επίσης θα τραβήξει τα βλέμματα των επενδυτών, μετά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας η διοίκηση άφησε ανοικτό το θέμα της Ρουμανίας σε ερώτηση που δέχθηκε για ενδεχόμενη πώληση.
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να δοκιμάσει τα πρόσφατα υψηλά της.
Η αύξηση του όγκου των συναλλαγών είναι θετική.
 
Eurobank
Έχουμε την άποψη πως όσο η αγορά αυξάνει τη συναλλακτική δραστηριότητα η αγορά θα μπορεί να δοκιμάζει υψηλότερα επίπεδα
 
Beta
Ο γενικός δείκτης βρίσκεται σε τεχνικά υπεραγορασμένα επίπεδα και δεν αποκλείεται να υπάρξει συσσώρευση στη σημερινή συνεδρίαση καθώς η αγορά έχει καταγράψει πέντε εβδομάδες ανόδου κάτι που έχει να καταγραφεί από Ιούνιο 2017.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης