Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία: Ακυρώνονται πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω των ισχυρών ανέμων

tags :
Κακοκαιρία: Ακυρώνονται πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω των ισχυρών ανέμων
Οι πτήσεις από Λάρνακα, Νυρεμβέργη, Βερολίνο και Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έχουν ήδη ακυρωθεί
Μεγάλα προβλήματα σημειώνονται στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη Βόρεια Ελλάδα.
Τέσσερις πτήσεις από Λάρνακα, Νυρεμβέργη, Βερολίνο και Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έχουν ήδη ακυρωθεί λόγω των δυνατών ανέμων και της χαμηλής νέφωσης, σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Fraport Greece, Γιάννη Παπάζογλου.
Λόγω της αδυναμίας προσγείωσης του αεροπλάνου που εκτελούσε την πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη δεν έγινε και η αντίστοιχη προγραμματισμένη πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα.
Ακυρώθηκαν επίσης οι πτήσεις για Καλαμάτα και για Σάμο και Σκύρο.
Σε ό,τι αφορά τη χιονόπτωση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται, χωρίς ωστόσο να έχουν καταγραφεί σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, πέρα από κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Τα φαινόμενα είναι πιο έντονα σε Φίλυρο, Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Πανόραμα και Ωραιόκαστρο.
Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου - Ωραιοκάστρου, λόγω της χιονόπτωσης.
Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού Θεσσαλονίκης, καθώς τα προβλήματα που προκλήθηκαν νωρίτερα σε χωριά και σε περιοχές της Άνω Πόλης λόγω της χιονόπτωσης αντιμετωπίστηκαν.
Το πρωί δεν πραγματοποιήθηκαν δρομολόγια για τα χωριά Αρδαμέρι του δήμου Λαγκαδά και Λιβάδι και Περιστερά του δήμου Θέρμης, λόγω του όγκου χιονιού στο οδόστρωμα. Αργότερα έγινε καθαρισμός του οδικού δικτύου και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων.
Κάποια προβλήματα υπήρξαν στις γραμμές λεωφορείων που εκτελούν δρομολόγια στις Συκιές και στο Φίλυρο, αλλά η κατάσταση έχει πλέον ομαλοποιηθεί.

Μικροπροβλήματα και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Μικροπροβλήματα σε ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα 8 με 9 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά τα 10.
Από το πρωί δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τη Ραφήνα για Κυκλάδες.
Επίσης, κλειστές παραμένουν οι γραμμές Κεραμωτή Καβάλας - Λιμένα Θάσου και Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης