Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννη (ΝΔ): Ο Πολάκης είναι κλασικό υπόδειγμα λαϊκισμού - Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε αποπεμφθεί

Κεφαλογιάννη (ΝΔ): Ο Πολάκης είναι κλασικό υπόδειγμα λαϊκισμού - Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα  θα είχε αποπεμφθεί
Ο Τσίπρας ανέκαθεν προέτασσε το κομματικό συμφέρον αντί του εθνικού
«Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο κ. Πολάκης θα είχε αποπεμφθεί. Στην Ελλάδα πρόκειται για το κλασικό υπόδειγμα λαϊκισμού» τόνισε η Βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι «στην κυβέρνηση τρέφονται από τον διχασμό, αναζητούν συνεχώς εχθρούς και δεν ορρωδούν προ ουδενός, εάν θεωρούν ότι θα κρατηθούν λίγο ακόμη στην εξουσία».
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" η πρώην υπουργός Τουρισμού αναφερόμενη στη συμφωνία των Πρεσπών υποστήριξε ότι «το στοίχημα της δική μας κυβέρνησης είναι, αφενός, να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο η γειτονική χώρα, εκμεταλλευόμενη τα θολά σημεία της συμφωνίας, να επιδιώξει την αποκλειστικότητα του όρου "Μακεδονία", αφετέρου να διασφαλίσουμε ότι αυτές ακριβώς οι διατάξεις δεν θα πυροδοτήσουν τον αλυτρωτισμό» και υπογραμμίζει ότι η ΝΔ θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να βελτιώσει την κακή συμφωνία.
Αvαφερόμενη στις εκλογές και το πότε θα διεξαχθούν η κ. Κεφαλογιάννη υποστήριξε πως «ο κ. Τσίπρας ανέκαθεν προέτασσε το κομματικό συμφέρον αντί του εθνικού. Ο κ. Τσίπρας έχει να δαμάσει δύο αντικρουόμενα χαρακτηριστικά του: την προσκόλληση στην εξουσία και τη διάθεση να αποφύγει μια εκλογική συντριβή. Εικάζω ότι μετράει τις πιθανότητες, αλλά μην έχετε αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα η ετυμηγορία των πολιτών θα είναι καταδικαστική». 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης