Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο SharmEl-Sheikh της Αιγύπτου μεταβαίνει ο Τσίπρας – Θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου ΕΕ - Αραβικού Συνδέσμου

Στο SharmEl-Sheikh της Αιγύπτου μεταβαίνει ο Τσίπρας – Θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου ΕΕ - Αραβικού Συνδέσμου
Στις εργασίες της Συνόδου ΕΕ - Αραβικού Συνδέσμου θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας
Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί σήμερα στο SharmEl-Sheikh της Αιγύπτου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου ΕΕ-Αραβικού Συνδέσμου.
Η επίσημη υποδοχή αντιπροσωπειών και η τελετή έναρξης της Συνόδου ΕΕ - Αραβικού Συνδέσμου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνει αύριο, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 17:00 και λίγη ώρα αργότερα θα ακολουθήσει η πρώτη Ολομέλεια της Συνόδου με θέμα  «Enhancing the Euro-Arab partnership and addressing global challenges together - part 1», ενώ θα ακολουθήσει στις 20:15 επίσημο Δείπνο, στο οποίο θα παρακαθίσει ο Α. Τσίπρας.
Τη Δευτέρα 25/2 ο  πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, θα έχει συνάντηση ( στις 9:45 το πρωί) με τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού συνδέσμου κ. Aboul Gheit.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στη Σύνοδο σε περιορισμένη σύνθεση με θέμα «Addressing regional challenges together» και κατόπιν (στις 12:00) στη δεύτερη ολομέλεια της Συνόδου με θέμα  «Enhancing the Euro-Arab partnership and addressing global challenges together - part 2».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης