Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Ως τις 12 Μαρτίου η ψηφοφορία της συμφωνίας για το Brexit - Ελπίζω οι Ευρωπαίοι να δεχθούν τις αλλαγές

May: Ως τις 12 Μαρτίου η ψηφοφορία της συμφωνίας για το Brexit - Ελπίζω οι Ευρωπαίοι να δεχθούν τις αλλαγές
Eίναι εφικτή η αναχώρησή μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση με μια συμφωνία στις 29 Μαρτίου και αυτό είναι που εργαζόμαστε για να κάνουμε
Το αργότερο έως τις 12 Μαρτίου η κυβέρνηση May θα καταθέσει προς ψήφιση στο Βρετανικό Κοινοβούλιο τη νέα συμφωνία για το Brexit, ανέφερε η βρετανίδα πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους που τη συνοδεύουν στο ταξίδι της προς την Αίγυπτο.
Η May στην πτήση της προς το Κάιρο για να συμμετέχει στη Σύνοδο του Αραβικού Συνδέσμου, δεσμεύθηκε να ξανά θέσει σε ψηφοφορία τη συμφωνία της για το Brexit ενώ
πηγαίνει στη Σύνοδο με την ελπίδα οι ευρωπαίοι ηγέτες να δεχθούν τις αλλαγές που προτείνει στη συμφωνία για το Brexit, σε μια προσπάθεια να εγκριθεί και από το Βρετανικό Κοινοβούλιο στην επόμενη ψηφοφορία.
«Δεν θα φέρουμε μια σημαντική ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο αυτή την εβδομάδα αλλά θα διασφαλίσουμε ότι αυτό θα συμβεί μέχρι τις 12 Μαρτίου» δήλωσε η May στους δημοσιογράφους που τη συνοδεύουν στο αεροπλάνο.
Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι «είναι εφικτή η αναχώρησή μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση με μια συμφωνία στις 29 Μαρτίου και αυτό είναι που εργαζόμαστε για να κάνουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης