Τελευταία Νέα
Διεθνή

Varadkar (πρωθ. Ιρλανδίας): Κανείς δεν επιθυμεί μία αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία

Varadkar (πρωθ. Ιρλανδίας): Κανείς δεν επιθυμεί μία αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία
Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας εμφανίστηκσε πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξει Brexit χωρίς συμφωνία
Την πεποίθησή του ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς μία συμφωνία, εξέφρασε σήμερα (25/2) ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Leo Varadkar, ενόψει της συνάντησής του με την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Theresa May.
Ειδικότερα, ο κ. Varadkar τόνισε ότι είναι «πεπεισμένος» πως το Ηνωμένο Βασίλειο δε θα εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς μία συμφωνία, διευκρινίζοντας ότι κανείς δε θα βγει κερδισμένος από ένα τέτοιο σενάριο.
«Κανείς δεν επιθυμεί μία αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς μία συμφωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιρλανδός πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «αυτό θα ήταν ένα σενάριο μέσω του οποίου όλοι θα έβγαιναν χαμένοι».
Παράλληλα, αναφερόμενος στην ημερομηνία αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ, επεσήμανε ότι «στις 29 Μαρτίου, θα έχουμε είτε μία συμφωνία είτε μία παράταση».
Σημειώνεται ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες ότι η ψηφοφορία του σχεδίου για το Brexit θα λάβει χώρα στο βρετανικό κοινοβούλιο το αργότερο μέχρι τις 12 Μαρτίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης