Τελευταία Νέα
Διεθνή

Salvini: Kαμία αναθεώρηση του προϋπολογισμού 2019 - Δεν πέφτει η κυβέρνηση

tags :
Salvini: Kαμία αναθεώρηση του προϋπολογισμού 2019 - Δεν πέφτει η κυβέρνηση
Δεν θα επιστρέψω ποτέ στην παλιά Κεντροδεξιά είπε ο Salvini
Την θέση ότι δεν πρόκειται να  υπάρξει καμία αναθεώρηση του προϋπολογισμού της Ιταλίας για το 2019 επανέλαβε ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Matteo Salvini και ενώ αύριο Τετάρτη 27/2 αναμένεται έκθεση της Κομισιόν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες από τα ιταλικά ΜΜΕ θα επισημαίνει τους κινδύνους για την πορεία της ιταλικής οικονομίας.
Σε δηλώσεις του ο Salvini αναφέρθηκε και στο μέλλον της ιταλικής κυβέρνησης, της κυβερνητικής συμμαχίας της Lega με το Κίνημα των 5 Αστέρων, τονίζοντας ότι αυτή θα παραμείνει στην εξουσία για τα επόμενα 5 χρόνια.
«Έδωσα το λόγο μου και ο λόγος μου ισχύει για 5 χρόνια και όχι για 5 μήνες.
Υπάρχει μια κυβερνητική συνεργασία και σκοπεύουμε να σεβαστούμε την υπόσχεση μας.
Δεν θα επιστρέψω ποτέ στην παλιά κεντροδεξιά» υποστήριξε ο Salvini ύστερα από τη νίκη της κεντροδεξιάς στις τοπικές εκλογές στη Σαρδηνία.
«Πρέπει να είναι ξεκάθαρο.
Κυβερνούμε μαζί στις περιφέρειες και στους δήμους.
Αλλά η κουβέντα σταματά εκεί» είπε ο Salvini, ο οποίος επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών, Giovanni Tria.
Εν τω μεταξύ την αισιοδοξία του για την πορεία της ιταλικής οικονομίας εξέφρασε και ο πρωθυπουργός Giuseppe Conte, ο οποίος σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Il Sole, εκτίμησε ότι σύντομα η ιταλική οικονομία θα επιστρέψει στη σταθερότητα, αν όχι στην ανάπτυξη, επισημαίνοντας πως η Ιταλία πρέπει να επιταχύνει σαν μια Ferrari.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης