Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης: Καμία πολιτική βάση σύγκλισης με τους οπαδούς του Μαδούρο και του Πολακισμού

Σκανδαλίδης: Καμία πολιτική βάση σύγκλισης με τους οπαδούς του Μαδούρο και του Πολακισμού
Ο Τσίπρας είχε την ευκαιρία του όταν κέρδισε τις εκλογές να διαλέξει συμμάχους, διάλεξε τους ακροδεξιούς είπε ο κ.Σκανδαλίδης
Δεν υπάρχει καμία πολιτική βάση σύγκλισης με τους οπαδούς του Μαδούρο και του Πολακισμού υποστήριξε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Κ. Σκανδαλίδης αναφερόμενος στα σενάρια σύγκλισης ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ για τη διαμόρφωση ενός προοδευτικού πολιτικού μετώπου.
«Δεν υπάρχει καμία πολιτική βάση σύγκλισης με τους οπαδούς του Μαδούρο και του ''Πολακισμού''.
Με μια κυβέρνηση που χειραγωγεί τους θεσμούς, που περιφρονεί τη Δημοκρατία.
Είναι μια άκρως συντηρητική κυβέρνηση, με την οποία δεν μπορεί να μας συνδέσει καμία προοπτική συνεργασίας.
Δεν υπάρχει καμία γέφυρα σύγκλισης», τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Σκανδαλίδης, ο οποίος τόνισε ότι «γίνεται προσπάθεια να λεηλατηθεί το Κίνημα Αλλαγής».
«Δεν λεηλατείται το ΚΙΝΑΛ, είναι άνθρακες ο θησαυρός» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ.
Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της Γέφυρας, ο κ.Σκανδαλίδης είπε ότι «σέβομαι την προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι άνθρωποι, αλλά αυτοί που καθοδήγησαν αυτή τη γέφυρα είναι κυρίως άτομα που είτε ανήκουν στην κατηγορία των αδημονούντων να βρουν μια καρέκλα, είτε ανήκουν στην κατηγορία των περιφερόμενων».
«Έκανε το λάθος ο κ. Τσίπρας να θεωρεί ότι όπως διέλυσε τους ΑΝΕΛ, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων, θα διαλύσει και το ΚΙΝΑΛ.
Ο κ.Τσίπρας είχε την ευκαιρία του, όταν κέρδισε τις εκλογές να διαλέξει συμμάχους, διάλεξε τους ακροδεξιούς» υποστήριξε ο κ.Σκανδαλίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης